Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A Jobbik politizálása a népszerűségszerzésről szól

Az ECHO TV Keménymag című műsorában egyetértettek abban, hogy nem meglepő ami jelenleg a Jobbik háza táján történik. Jeszenszky Zsolt úgy fogalmazott: a Jobbik politizálása nem szól másról, mint népszerűségszerzésről. Velkovics Vilmos vendégei: Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa, Dezse Balázs, a PestiSrácok.hu újságírója és Jeszenszky Zsolt politikai hobbista voltak.

Forrás: ECHO TV2019. 02. 27. 16:21
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Apáti Bence szerint egyáltalán nem meglepő, ami a Jobbikon belül történik. Az ellenzéki újságírók, politikusok, értelmiség pedig nem csinálja most azt, amit egyébként ennél sokkal enyhébb esetekben szokott, vagyis petíciózást, tüntetést. Most ezek egyáltalán nem fontosak, nem érdekesek – magyarázta.

Gyöngyösi Márton úgy nyilatkozott: a Jobbik felhasználta ezeket a rasszista és antiszemita érzelmeket arra, hogy feljöjjenek.

A Magyar Nemzet főmunkatársa erről azt mondta: nemcsak magát a szélsőjobb dolgokhoz kapcsolódó ürüléket vakarja le magáról éppen Gyöngyösi Márton, hanem ezt a bizonyos felszólalását is megpróbálja rákenni Vona Gáborra. A napokban adott interjúban azt mondta, nem is ő akarta listázni a zsidó származású képviselőket, hanem Vona Gábor kérte őt erre.

Hiteltelen, vicces és azt mutatja, Gyöngyösinek nem nagyon vannak önálló gondolatai – emelte ki.

Jeszenszky Zsolt szerint semmi másról nem szól a Jobbik politizálása, mint a népszerűségszerzésről. Gyöngyösi Márton rezzenéstelen arccal hazudik bármit, a Jobbiknál sem egy ritka jelenség ez – tette hozzá.

Hangsúlyozta: a baloldal látja, hogy nincs olyan személyiségük, akivel bármit is tudnának kezdeni, ezért valakit felépít magának és megpróbálják átpozicionálni Vona Gábort.

Apáti Bence nem teljesen ért egyet a politikai hobbistával, miszerint Vona Gábort átpozicionálnák, ezt pedig két közelmúltbéli nyilatkozattal támasztotta alá. A Magyar Nemzet főmunkatársa felhívta a figyelmet arra, hogy Gyöngyösi Márton Vona Gáborra próbálja rákenni a balhét, illetve Sneider Tamás is kiakadt rá – fogalmazott.

Dezse Balázs szerint pedig éppen ezért tették félre Vona Gábort, hogy legyen ezeket kire fogni.

A teljes beszélgetést IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.