Hardy Mihály: Európa élvonalába tartozik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér

Örvendetes hír, hogy Európa élvonalába tartozik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér az utasforgalom növekedését tekintve – jelentette ki Hardy Mihály. A Budapest Airport (BA) kommunikációs igazgatója az ECHO TV Napi aktuális című műsorában reményét fejezte ki, hogy idén tovább növelik a már elért színvonalat.

Forrás: ECHO TV2019. 02. 07. 17:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hardy Mihály jelezte: azt szeretnék, hogy az utasok számára még kényelmesebb és zökkenőmentesebb legyen az egyébként stresszesnek számító repülős utazás.

A műsorvezető érdeklődésére a BA kommunikációs igazgatója a hosszútávú fejlesztésekről szólva elmondta: 2023 végén szeretnék átadni az újabb terminálépületet, amely a folyamatosan növekvő utasforgalmat kiszolgálja. Csak erre a célra 225 milliárd forintot különítettek el a repülőtér üzemeltető cég tulajdonosai.

De addig is a repülőtérnek működnie kell, ezért a rövid távú terv az, hogy 6,5 milliárd forintból további fejlesztéseket valósítanak meg. A BUD plusz elnevezésű projekt összességében 70 különböző szervezési, technológiai és beruházási programból áll. Ebben a jelenlegi keretek között próbálják zökkenőmentesebbé tenni az utasok számára a forgalmat – fejtette ki a kommunikációs igazgató.

A teljes beszélgetés megtekinthető az ECHO TV weboldalára kattintva.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.