Varga-Damm már cáfolja a csalás vádját

2019. 03. 11. 11:42
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Személyemet illetően hazugságok sokasága hangzott el – reagált még péntek késő este közösségi oldalán Varga-Damm Andrea arra, hogy az Echo TV Informátor című adásában a Jobbik országgyűlési képviselőjét összefüggésbe hozták a kilencvenes évek lakásmaffiaként elhíresült ingatlanspekulánsaival. Varga-Damm azt írta, soha semmiféle ingatlanmaffiával nem volt kapcsolatban. Hozzátette: pert indít a televízió ellen, valamint a filmben róla nyilatkozó, megfogalmazása szerint a két hazudozó nő ellen is.

A hírcsatorna tényfeltáró műsorában elhangzott, a 90-es években a lakásmaffia néven elhíresült bűnözői csoportokat az ügyvédek és a közjegyzők is segítették. A csalás leggyakoribb formája az volt, hogy kölcsönszerződésnek álcázott adásvételit írattak alá az áldozatokkal.

Az egyik áldozat, akit állítása szerint 1996-ban hasonló módszerekkel csaptak be, olyan szerződéseket mutatott, amelyen a jobbikos Varga-Damm Andrea neve és ügyvédi pecsétje szerepel. Az Informátor arról is beszámolt, hogy az egyik sértett akkor feljelentette az ügyvédnőt a Budapesti Ügyvédi Kamaránál, ahol aztán fegyelmi eljárást kezdeményeztek ellene, akit állítólag 2006-ban ki is zárták a kamarából.

A Jobbik politikusa az elmúlt napokban számos olyan dokumentumot is nyilvánosságra hozott Facebook-oldalán, amelyek megítélése szerint cáfolják a tévécsatorna műsorában elhangzottakat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.