Csöbör Katalin: A választókat személyesen is felkeresi a Fidesz

A Fidesz-KDNP aktivistái folyamatosan gyűjtik a borsodi választópolgárok aláírásait az európai parlamenti választásra, és személyesen is felkeresik őket – mondta Csöbör Katalin országgyűlési képviselő Felsőzsolcán, sajtótájékoztatón szerdán.

2019. 04. 10. 19:12
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A politikus közölte: a Fidesz-KDNP pártszövetség az ország, a határok megvédésére törekszik a migránsoktól.

A magyar emberek biztonsága, a keresztény érték az elsődleges. Olyan európai parlamenti képviselőkre van szükség, akik Brüsszelben is megvédik a magyar embereket. „Nekünk Brüsszelben is Magyarország az első”, ezért indítottuk az aláírásgyűjtést – tette hozzá.

Csöbör Katalin elmondta, hogy a választókat arra kérik, támogassák a kormányfő által bejelentett hétpontos programot.

Mindent megteszünk hazánk és Európa megmaradásáért. Az európai parlamenti választás tétje a keresztény civilizáció – mondta a politikus.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.