Keménymag: A Gyurcsány-Dobrev saga hasonlít a Clinton sagára

A Hír TV Keménymag című műsora összeszedte az elmúlt 30 év legjobb miniszterelnökének nevezett Gyurcsány Ferenc legjobb pillanatait, amelyből kiderült, hogy el lehet menni Magyarországról, itt lehet hagyni minket, nem kell félni, nem fog fájni, mi az, hogy, nagyon is. Nem maradhatott ki Dobrev Klára és spontán megrendezett színpadi szereplése sem, amit Jeszenszky Zsolt amerikai stand up fellépőkhöz hasonlított.

Forrás: Hír TV2019. 04. 17. 15:33
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsány Ferenc felesége sírva fakadt a neve kezdőbetűit viselő párt kampánynyitóján. A listavezető egy idős hölgytől hatódott meg, aki nem láthatja az unokáját, és erről Orbán Viktor tehet. A Keménymag nem kímélte a szónokot, vagyis Dobrev Klárát.

„Spontán könnyekről beszél egy előre megírt szövegben, ami láthatóan el lett szavalva otthon, tükör előtt” – nyitotta Apáti Bence az értékelést.

A Magyar Nemzet főmunkatársa szerint Dobrev Klára minden beszéde és videója túldramatizált, begyakorolt, még a levegővételek is.

Jeszenszky Zsolt szerint amerikai stand up fellépőkhöz mérhető Dobrev Klára teljesítménye a színpadon. „Ha valaki nem érti a nyelvet, meglátna egy ilyet, biztos nem tudja eldönteni, hogy komolyan gondolja bármit is mond, vagy ez egy show” – mondta a politikai hobbista.

Amerikai vonalon és példákon haladva Jeszenszky megjegyezte: „Nagyon bízom benne, hogy a Gyurcsány-Dobrev saga hasonlít a Clinton sagara. Ahol a férj vezette az országot, majd a feleség próbálta ugyanezt a titulust megszerezni, nem sikerült neki. Én remélem Dobrev Klárára Hillary Clintonhoz hasonló sors vár.

Dobrev Klára mellett természetesen Gyurcsány Ferenc is terítékre került.

A Keménymag összeszedte a Gréczy Zsolt által az elmúlt 30 év legjobb miniszterelnökének nevezett Gyurcsány Ferenc legjobb pillanatait, amelyből kiderült, hogy el lehet menni Magyarországról, itt lehet hagyni minket, nem kell félni, nem fog fájni, mi az, hogy, nagyon is.

A Keménymag azt is megnézte, ahogy a feltüzelt Jean-Claude Juncker lángra lobbantott egy fekete-afrikai államelnököt. Pósa Károly kollégánk készített erről egy karikatúrát.

Velkovics Vilmos beszélgetőtársai azt is megbeszélték, vajon Nagy Blanka mire gondolt, amikor a DK kongresszuson azt mondta: az iskolai érdemjegyei és a jelenlegi kormány között van összefüggés. A Keménymag ezen a héten haladóbb lesz a haladóknál, bevezetik ugyanis a legmodernebb vállalatirányítási módszereket.

A teljes beszélgetést IDE kattintva tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.