Vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi a zuglói Fidesz

A milliárdos nagyságrendű kárt okozó parkolási rendszer bevezetéséről szóló határozatot Karácsony Gergely hivatala terjesztette elő, annak megvalósításáért a polgármester a felelős.

Forrás: MTI2019. 04. 03. 18:06
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi a zuglói Fidesz a kerületi parkolási rendszerrel kapcsolatban – közölte a nagyobbik kormánypárt szerdán az MTI-vel.

Mint kifejtették: Zuglóban, a fővárosi kerületek közül egyedüliként, veszteséges a parkolási rendszer. Ez milliárdos nagyságrendű kárt okoz a kerületnek. A parkolási rendszer bevezetéséről szóló határozatot Karácsony Gergely hivatala terjesztette elő, annak megvalósításáért Karácsony Gergely polgármester a felelős.

„Karácsony nem bújhat mások háta mögé” – fogalmazott a Fidesz, kiemelve: Karácsony Gergelynek választ kell adnia arra, hová tűnik a pénz és kik azok, akik gazdagodnak a zuglói polgárok kárára. Választ kell adnia arra, hogy neki és az őt támogató MSZP-nek milyen kapcsolata van azokkal, akik meglopják a zuglói polgárokat – tették hozzá.

Karácsony Gergelynek vállalnia kell a felelősséget az általa felállított és „pénzszivattyúként működő” parkolási rendszerért – emelte ki közleményében a Fidesz.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.