A szabadúszók munkavállalását segíti a startupverseny budapesti elődöntőjének győztese

A work.buzz segíti a szabadúszó munkavállalók megjelenését az online térben, illetve összeköti őket a vállalatokkal – mondta Kiss Lilla, a startup egyik alapítója az M1 aktuális csatornán szombaton.

Forrás: MTI2019. 06. 08. 17:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyre több iparágban jelenik meg az a tendencia, hogy nem munkavállalóként dolgozik valaki, hanem egy adott projektre, feladatra szerződik. A work.buzz nekik fejlesztette ki azt a platformot, ami segít, hogy a munkaerőpiacon jobban tudjanak kapcsolódni meglévő ügyfeleikhez, új ügyfeleket szerezhessenek, emellett online névjegyet, önéletrajzot, mini weboldalt generálhatnak maguknak – ismertette.

A versenyről szólva Kiss Lilla elmondta: a Women Startup Competition a női vállalkozók támogatására jött létre. Feltétel volt, hogy az induló innovatív vállalkozásoknál az alapítók legalább fele nő legyen vagy nők irányítsák a céget, és egy valamennyire már bizonyított ötlettel kellett jelentkezni.

A budapesti elődöntőt a work.buzz csapata nyerte, így bejutottak a döntőbe.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.