Hatalmas az érdeklődés a családtámogatási csomag iránt

Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke a Hír TV Magyarország élőben című műsorában a családtámogatási rendszerről és azt övező nagy az érdeklődésről beszélgetett Földi-Kovács Andrea műsorvezetővel.

Forrás: Hír TV2019. 06. 29. 21:23
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke szerint az akcióterv komoly segítséget jelent a családoknak a mindennapokban. Eddig csaknem 2400 hétüléses személyautóra érkezett előjegyzés, pedig a családok autóvásárlását segítő támogatást csak hétfőtől lehet igényelni.

Amikor valami újat vásárolhatunk, akkor az emberek sokkal jobban lázban égnek. A körülményekre való tekintet nélkül is szeretnek vásárolni. Nekünk az a visszajelzés érkezett, hogy körülbelül 2400 gépkocsira van előjegyzés anélkül, hogy a Magyar Államkincstár oldalán bármilyen feltételről tudtak volna – mondta Kardosné Gyurkó Katalin.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.