Miskolci polgármesterjelölt: Megvédjük Kriza Ákos munkájának eredményeit

Alakszai Zoltán szavai szerint a magát függetlennek nevező ellenzék két lábbal szállt bele a jelenlegi polgármesterbe, Kriza Ákosba, aki betegsége miatt kénytelen az élvonalbeli munkától visszalépni.

Forrás: MTI2019. 08. 13. 12:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megvédjük Kriza Ákos emberi méltóságát, és meg fogjuk védeni október 13-án Kriza Ákos munkájának miskolci eredményeit, és „mától erre fogok kérni minden jóérzésű, és tisztességes miskolcit is” – jelentette ki Alakszai Zoltán, a Fidesz-KDNP miskolci polgármesterjelöltje keddi sajtónyilatkozatában, éles szavakkal bírálva a helyi ellenzéki erőket.

„Csak öt nap telt el, hogy Kriza Ákos felkért arra, hogy folytassam az általa megkezdett városvezetői munkát és vállaljam a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltségét az október 13-i választásokon, de ezalatt az öt nap alatt is kiderült, hogy politikai ellenfeleink mindenre képesek a hatalom megszerzéséért, és semmi sem szent nekik e cél eléréséért” – hangoztatta a helyi városháza előtt a jelölt, aki jelenleg a város jegyzője.

Alakszai Zoltán szavai szerint a magát függetlennek nevező ellenzék két lábbal szállt bele a jelenlegi polgármesterbe, Kriza Ákosba, aki betegsége miatt kénytelen az élvonalbeli munkától visszalépni.

„Miközben látszatra együttérzést mutattak, addig a legaljasabb módon híresztelni kezdték, hogy valójában nem is betegség áll visszalépése hátterében, hanem az, hogy megijedt Gyurcsány Ferenc jelöltjétől, Veres Páltól” – jelezte felháborodásának okát a polgármesterjelölt.

Nevetségesnek és szégyennek minősítette az ellenzék magatartását Alakszai Zoltán, kifejtve: nevetséges, mert a legutóbbi „Závecz-mérés” szerint, amit „közzé is tettünk”, 44-26 a Fidesz-összellenzék arány a polgármesterjelölti pártversenyben, és szégyen, mert aki egy beteg embert kilenc év szolgálat után nem együttérzéssel enged el a munkájából, hanem hamis találgatásokat sugall, az Tamási Áron után szabadon bizony embernek hitvány és magyarnak is alkalmatlan.

Alakszai Zoltán kijelentette: „az előttünk álló kampányban minden erőmmel meg fogom védeni barátomat, Kriza Ákost, és minden erőmmel azon leszek, hogy megvédjem mindazt, amit Miskolcon Kriza Ákos politikája elért”.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.