Jó irányba megyünk, ezt nehéz megkérdőjelezni

A kormány szerint az elhallgattatott hang újra szól Európában, de ha elmondjuk az igazságot, esetleg nem a politikai korrektség nyugat-európai szabályai szerint azzal ütéseket viszünk be, de kaphatunk-e ütéseket? Többek között ezt is megtudhatjuk a Nyolcasból. G. Fodor Gábor Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel egy rendhagyó kormányinfót tart, ahol sorra kerül minden, és az is, hogy miért szeret futni és vajon megérkeztünk-e már.

Forrás: Hír TV2019. 09. 16. 16:12
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem csak mondunk dolgokat, kimondjuk az igazságot. Úgy tűnik, mintha bevinnénk ütéseket is, hiszen mégiscsak nem Webernek, Timmermansnak hívják az Európai Bizottság elnökét, az IMF vezetője is olyan ember lesz, aki mögött a V4 áll, de ha ütéseket adunk és sikerül bevinni ütéseket, feltehetően kapni is fogunk – reflektált a közelmúlt eseményeire G. Fodor Gábor műsorvezető.

Ha úgy gondoljuk, hogy létezik igazság és mi azt képviseljük, hogy nem sok igazság van, hanem vannak kérdések, ahol csak egy létezik és az ember ezt kimondja, az ütés azoknak, akik ezzel ellentétes világban élnek, más álláspontot képviselnek. Manfred Webernél nyugodtan kimondhatjuk, ha ő annak idején, tavaly szeptemberben, a hetes cikkelyes ügynél a saját pártjával szavaz Magyarország mellett és a Sargentini jelentés ellen, akkor ma jó eséllyel ő az Európai Bizottság elnöke.

Tehát a magyarok intézték el? – tette fel a kérdést G.Fodor Gábor.

Ezt egész nyugodtan mondhatjuk, ő is így tartja számon.

- válaszolt Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

A teljes beszélgetés IDE KATTINTVA tekinthető meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.