Tisztelt Előfizetőnk!

Ezúton értesítjük Önt, hogy a Magyar Idők Kiadó Korlátolt Felelősségű Társaság 2019. szeptember 30-i hatállyal a Mediaworks Hungary Zrt.-be beolvadt, a cég jogutódja a Mediaworks Hungary Zrt.

2019. 10. 01. 11:17
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezúton értesítjük Önt, hogy a Magyar Idők Kiadó Korlátolt Felelősségű Társaság (Budapest, Könyves Kálmán körút 12–14. Adószám: 10773453-2-43) 2019. szeptember 30-i hatállyal a Mediaworks Hungary Zrt.-be beolvadt, a cég jogutódja a Mediaworks Hungary Zrt., amelynek székhelye 1034 Budapest, Bécsi út 122–124., cégjegyzékszáma 01-10-047955, adószáma 24785725-2-44.

A változás természetesen semmilyen formában nem érinti az Ön előfizetését. A Magyar Idők Kiadó Kft. minden kiadványa, napilapja változatlan tartalommal és formában a szokott kézbesítési időpontban áll az Ön rendelkezésére.

Mivel a beolvadás időpontjától kezdődően a Magyar Idők Kiadó Kft. által megkötött szerződésekből eredő valamennyi jog és kötelezettség a Mediaworks Hungary Zrt.-t illeti, illetőleg terheli, a Magyar Idők Kiadó Kft.-nél korábban megrendelt szolgáltatásokat, így az Ön előfizetését is, az eredetileg vállalt feltételekkel a jogutód teljesíti.

Változás egyedül a számlázásban lesz. A számlát a jövőben a Mediaworks Hungary Zrt. nevében fogjuk kiállítani Önnek. Természetesen ha Ön készpénzben fizeti az előfizetési díjat, további tennivalója nem lesz. Ha átutalással fizet, kérjük az előfizetési díjat a számlán feltüntetett bankszámlára szíveskedjen átutalni vagy befizetni.

A szerkesztőségek és a korábban megszokott ügyfélszolgálati pontok változatlanul működnek. Mindannyian arra törekszünk, hogy előfizetőinknek az átállás zökkenőmentes legyen.

Bármilyen kérése vagy kérdése lenne a fentiekkel kapcsolatban, kérjük, a +36-1/920-6979-es telefonszámon jelezze nekünk.

Tisztelettel:

Magyar Idők Kiadó Kft.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.