időjárás 4°C Natália 2022. december 9.
logo

A rendőrség is támogatja a Mikulásgyár akcióját

Szilágyi Anna
2019.12.19. 14:26

A rendőrség kék Mikulása közel száz zsák adományt gyűjtött össze a Mikulásgyár számára – jelentette be az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a honlapján. A bűnmegelőzési osztály kezdeményezésére egy hónap alatt gyűlt össze az a közel száz zsák adomány, amely ruhákat, cipőket, játékokat, könyveket, tartós élelmiszereket, valamint tisztító- és tisztálkodószereket tartalmaz. Az ORFK és a Készenléti Rendőrség munkatársai által felajánlott ajándékokat Németh Ágnes rendőr ezredes adta át tegnap a Mikulásgyárban.

A hatóság közel százzsáknyi ajándékkal járult hozzá a boldog karácsonyhoz
Fotó: MTI/Mohai Balázs

A Legyen boldog minden gyermek karácsonya! elnevezésű kampány során felajánlott adományoknak köszönhetően többek karácsonya lehet kicsit meghittebb, gazdagabb és boldogabb – fogalmaztak. A Mikulásgyár önkéntesei folyamatosan dolgoznak. Erken például egy hat gyermeket egyedül nevelő édesanyát látogattak meg. Az egyik gyermeke beteg, ezért állandó felügyeletet igényel. Az ajándékokat a Mikulásgyár önkéntesei és Zsolnai Endre, a Mikulásgyár szervezője vitte el a rászorulóknak.

Az adakozók egyébként december 21-e estig vihetik el ajándékaikat a Millenáris Parkban felállított Mikulásgyárba.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.