A rendőrség is támogatja a Mikulásgyár akcióját

A bűnmegelőzési osztály kezdeményezésére gyűlt össze közel száz zsák adomány, amely ruhákat, cipőket, játékokat, könyveket, tartós élelmiszereket, valamint tisztító- és tisztálkodószereket tartalmaz.

Szilágyi Anna
2019. 12. 19. 14:26
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség kék Mikulása közel száz zsák adományt gyűjtött össze a Mikulásgyár számára – jelentette be az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a honlapján. A bűnmegelőzési osztály kezdeményezésére egy hónap alatt gyűlt össze az a közel száz zsák adomány, amely ruhákat, cipőket, játékokat, könyveket, tartós élelmiszereket, valamint tisztító- és tisztálkodószereket tartalmaz. Az ORFK és a Készenléti Rendőrség munkatársai által felajánlott ajándékokat Németh Ágnes rendőr ezredes adta át tegnap a Mikulásgyárban.

A hatóság közel százzsáknyi ajándékkal járult hozzá a boldog karácsonyhoz
Fotó: MTI/Mohai Balázs

A Legyen boldog minden gyermek karácsonya! elnevezésű kampány során felajánlott adományoknak köszönhetően többek karácsonya lehet kicsit meghittebb, gazdagabb és boldogabb – fogalmaztak. A Mikulásgyár önkéntesei folyamatosan dolgoznak. Erken például egy hat gyermeket egyedül nevelő édesanyát látogattak meg. Az egyik gyermeke beteg, ezért állandó felügyeletet igényel. Az ajándékokat a Mikulásgyár önkéntesei és Zsolnai Endre, a Mikulásgyár szervezője vitte el a rászorulóknak.

Az adakozók egyébként december 21-e estig vihetik el ajándékaikat a Millenáris Parkban felállított Mikulásgyárba.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.