Budapesti srácok: Itt a tavasz, pártot választanak az ellenzéki polgármesterek

A Hír TV műsorában szóba került természetesen az MSZP és a DK közti ellentét, melynek alapját jórészt az előbbiből utóbbiba átigazoló tagok (pl. budapesti polgármesterek) is adhatják.

Forrás: HÍR TV2020. 03. 02. 15:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kerékpárral közlekedik vagy néha éppen maradi, füstös taxival, mivel saját autót nem tart fenn Karácsony Gergely – legalábbis a vagyonnyilatkozata szerint. Igaz, hiába a szigorú szabályozás, a főpolgármester vagyonáról nem sokat tudhat az egyszerű szavazó. Hiszen valahogy a kipontozott részeket nem sikerült tökéletesen kitöltenie.

Karácsony Gergely, Gajda Péter, Lackner Csaba, Kránitz Krisztián, a Hír TV-nek ismételten „nem nyilatkozó” Tüttő Kata, Pikó András, Horváth Csaba, Őrsi Gergely, Szaniszló Sándor, Kiss Ambrus vagyonnyilatkozata is mutat némi érdekességet. A műsor első felében a szerkesztők ezzel kapcsolatban igyekeztek tájékozódni kevesebb-kevesebb sikerrel.

124 milliárd forintos hiánnyal fogadta a Fővárosi Közgyűlés Budapest új költségvetését. A Fidesz szerint Karácsony Gergely becsapta a szavazóit. Továbbá az előző városvezetést okolja a főváros pénzügyi helyzetéért Karácsony Gergely.

Változtatási tilalom lépett életbe a Városliget területén, aminek következtében nem lehet új építményt létesíteni, illetve meglévőt átalakítani. Ez megállítja a zöldfejlesztéseket és a Liget Projekt további alakulását is negatívan befolyásolja.

Szóba került természetesen az MSZP és a DK közti ellentét, melynek alapját jórészt az előbbiből utóbbiba átigazoló tagok is adhatják.

Ezen kívül Újpesten is megsarcolnák az autósokat, amivel Karácsony Gergely főpolgármester is minimum egyetért.

A teljes adás IDE KATTINTVA nézhető meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.