Szenzáció!

Soros titokban bocsánatot kért Orbántól.

Néző László
2020. 04. 07. 9:22
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megtörtént, amit soha sem gondoltunk: a magyar származású milliomos, George Soros bocsánatot kért Orbán Viktortól. A magyar miniszterelnöknek titkos diplomáciai csatornákon juttatta el Soros azt a levelét, amelyben megtagadja mindazt, amit eddig tett Magyarország demokratikus kormánya ellen, s azt ígérte, igyekszik jóvátenni eddigi bűneit.

Soros titkos üzenetével kapcsolatban egy magát megnevezni nem kívánó informátor értesítette meg a Magyar Nemzetet. Természetesen szerettünk volna meggyőzödni a hír valódiságáról, de egyelőre sem megerősíteni, sem megcáfolni nem akarta azt egyik fél sem. Orbán Viktor környezetére jól rálátó forrásaink szerint a kormányfő nem túl boldog, mert a koronavírus-járványt is egy merész csellel igyekezett volna George Soros nyakába varrni egy nemzeti konzultációval és az arra épülő kommunikációs kampánnyal, így jelenleg az értékek átértékelése zajlik Soros levele miatt.

Próbáltuk volna megkérdezni magát a milliárdost is, mi késztette erre a váratlan lépésre, de egyelőre nem találtuk az e-mail címét. Úgy tudjuk, Soros környezetében néhányan, akik eddig a nyílt társadalom elkötelezett hívei voltak, most a zártosztály felé tartanak gondolatban, mások, sokan pedig egyelőre kivárnak, mert a hír hallatán jelenleg azt sem tudják, fiúk-e és/vagy lányok.

Frissítés: Elnézést kérünk kedves olvasóinktól, de lehet, hogy nem Soros, hanem egy Amerikába szakadt másik magyar, Szoros György kért elnézést valamiért valakitől. Amíg ezt a fordítási problémát nem tisztázzuk, addig is várjuk mindenki reakcióját, mert, hogy valaki mondott valamit valakinek, az biztos.

Nos, az előbb mondottakból természetesen egy szó sem igaz. Álhír, ahogy ma mondják: fake news. Épp az imént küldtem el az Egyesült Államok legnagyobb hírcsárdájának, a The New York Timesnak. Izgatottan várom válaszukat, no meg persze, a honoráriumot. Ezekben a nehéz időkben minden ezüstpénz jól jön.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.