Először rendeznek online koncertet a Puskás Arénában

Az Ez az a nap! szervezésében szombaton, azaz július 18-án 17 órától többórás élő közvetítésre kerül sor a Puskás Arénából. A rendezvényen a kortárs keresztény könnyűzene és a modern gospel legismertebb alakjai mutatkoznak be. A színtér hazai képviselői személyesen jelentkeznek be a stadionból, a külföldi előadók pedig videóüzenetekben szólalnak meg.

2020. 07. 16. 14:33
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az online koncert apropóját az adja, hogy ezen a napon lett volna az új nemzeti stadionban az Ez az a nap! felekezetközi mozgalom húszéves jubileuma, amit azonban a járványhelyzet miatt áttettek 2021-re.

László Viktor, a mozgalom alapítója elmondta, hogy bár a személyes találkozóra idén nincs lehetőség, de nem akarták, hogy teljesen elmaradjon a rendezvény, ezért döntöttek az online forma mellett. Az alkalom így a nagyközönségnek a helyszínen zártkörű lesz, de hasonlóan a hónapok óta zajló online Reménység estékhez, az Ez az a nap! YouTube- és Facebook-oldalán bárki becsatlakozhat.

László Viktor hozzátette, hogy nagy várakozással tekint a szombati internetes közvetítésre, amelyet reményei szerint több százezren követnek majd szerte a Kárpát-medencéből és a világ legkülönbözőbb pontjairól, ezzel is erősítve a nemzet egységét, és erőt adva sokaknak a mögöttünk álló nehezebb hónapok utáni újrakezdéshez.

A rendezvénnyel kapcsolatos minden további információ és friss hír megtalálható az Ez az a nap! honlapján, illetve az online közvetítés Facebook-eseményében.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.