időjárás 15°C Aurél 2022. október 5.
logo

Havas Henrik páros lábbal szállt bele a vidéki magyarságba

Csépányi Balázs
2020.08.08. 14:28
Havas Henrik páros lábbal szállt bele a vidéki magyarságba

A me too botránya miatt partvonalon kívülre került Havas az N1TV-nek öntötte ki a hatalmas szívét. Nagyon úgy tűnik, hogy a tanár úr is meg kívánja lovagolni az új baloldali trendet, a vidék Magyarországának parttalan szapulását. A közelmúltban a Momentum egyik ifjú titánja mutatta ki a foga fehérjét azzal, hogy kerek-perec kimondta, megvonná a szerinte tudatlan, informálatlan vidéki emberektől a szavazati jogot. Ehhez a vonalhoz csatlakozott a Magyar Hang megmondóembere, Gulyás Balázs is, aki úgy vélekedett, hogy „tanulatlan, vidéki, idős emberek képezik a Fidesz táborát […]”.

Most pedig Havas Henrik igyekezett felkapaszkodni a baloldali fröcsögők szekerére. A köztudottan újpesti kötődésű, Fradi-ellenes újságíró a következőket bírta mondani, leplezve felháborító vidékellenes kirohanását a focidrukkerség áljópofa, hamis köntösével:

[…] A felmérésből kiderül, hogy a nép csapata az, amelyik vidékről följön, beb…szik, mint az állat, üvöltözik, rohadt nagy hordában, és amikor megkérdezik, hogy melyik csapatnak szurkol: a Fradinak. […]

Ez a mondat méltán háboríthatja fel a vidék magyarságát, hiszen általánosító, becsmérlő, sértő és legfőképp hazug képet fest a Budapesten kívül élő emberekről.

A pökhendi, mindenkit lenéző stílus eddig sem állt messze a jó Henriktől, de ez most túlment minden határon.

Tanár úr, szégyellje magát!

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.