Zseniális Schuster-matt Koncz Zsuzsának

Csak a miheztartás végett.

2020. 08. 16. 8:54
Koncz Zsuzsa
Budapest, 2016. november 8. Koncz Zsuzsa énekesnõ sajtótájékoztatót tart Budapesten 2016. november 8-án. Az énekesnõ Vadvilág címmel elkészítette negyvenedik stúdióalbumát, amelyet 2017. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában mutat be. MTI Fotó: Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felhévizy Félix egyik legnagyobb kedvence a P. Mobil együttes. Fiatal kora óta szereti a magyar rock egyik legjobb csapatát. Szinte valamennyi számukat kívülről fújja a Kétforintos daltól, Az utolsó cigarettán át egészen a Babba Máriáig. Különösen a híres zenekarvezetőt, Schuster Lórit kedveli. Bizony ő senkinek sem Lóránt, mert ő „a Lóri”. Szókimondó, néha kissé „smirglis” a mondanivalója, de soha nem beszél mellé. Pestiesen szólva: megmondja a frankót.

Így történt ez most is, amikor a Magyar Nemzetnek adott egy zseniális interjút. A beszélgetésben, amelyet egyébként ITT olvashatnak el, nagyon sok minden szóba került, a koronavírus-járvány, Trianon, a Honfoglalás-szvit DVD-kiadása és még sok-sok érdekes dolog.

De amiért Felhévizy a cikk elolvasása után elégedetten csettintett, az Schuster Lóri alábbi mondata, amellyel annak a Koncz Zsuzsának küldött kemény üzenetet, aki az utóbbi időben többször telesírta a baloldali médiumokat, hogy most Magyarországon mekkora nagy az elnyomás és a diktatúra:

„[…] azt üzenném neki, ahogy az összes többinek is, aki az előző rendszer kedvezményezettje volt, hogy legalább most fogják be a szájukat.”

– Lóri, ehhez nem tudok mit hozzátenni! Talán csak annyit, hogy mi, idősödő rockerek köszönjük a szavaidat – elmélkedett magában Felhévizy, és közben feltette a lemezjátszójára a P. Mobil kissé már viseltes, de még mindig remekül szóló, Mobilizmo című első nagylemezét.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.