A Pontyshow átköltözik az online térbe

A szervezők közleménye szerint nem a megszokott formában, de a Pontyshow idén is kinyitja kapuit.

2020. 09. 10. 20:58
null
Az IBCC-n az ehhez hasonló méretű óriások kifogása a cél (képünk illusztráció) Forrás: 123RF
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Pontyshow szervezői tegnap a Facebookon jelentették be, hogy a hagyományos formában nem fogják tudni megrendezni az eseményt, ugyanis a járványhelyzetre való tekintettel napról napra egyre több kiállító mondta vissza a részvételt. A szervezők azt ígérték, hogy a megváltott jegyek árát visszatérítik. Csütörtökön este viszont egy újabb poszttal jelentkeztek, amelyben bejelentették, hogy az expó az online térbe költözik.

Mint ismert, a Pontyshow Magyarország és a régió egyik legnagyobb horgászati tematikájú kiállítása, amelyet a Hungexpo területén rendeztek volna meg november 13. és 15. között. Az első Pontyshow-t 2009-ben tartották, akkor még az Omszki-tó melletti sportcsarnokban, 2013-tól viszont átköltöztek a jóval nagyobb Hungexpóra. A kiállításon és vásáron 2018-ig kifejezetten az itthon is népszerű nagy pontyos horgászat kellékeit, csalikat, botokat tekinthettek meg és vásárolhattak az érdeklődők, valamint a módszer mestereitől is hasznos tippekhez jutottak. 2018-ban a szervezők a Pontyshow keretein belül elindították az úgynevezett Feeder fesztivált és a Pergető parádét is, amely ezen horgászmódszerek szerelmeseit is bevonzotta a kiállításra. A rendezvényen tavaly tíz ország 120 kiállítója vett részt.

– A neten hozzuk össze a kiállítókat és a látogatókat, kapcsoljuk élőben a helyszíneket, horgászunk, bemutatunk, tombolázunk, akciózunk és száguldunk keresztül-kasul az országban – írták a szervezők a tervekről. Hozzátették: a Pontyshow idén is kinyitja kapuit, a részletekkel és a pontos forgatókönyvvel néhány napon belül jelentkeznek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.