időjárás 3°C Aida , Karolina 2023. február 2.
logo

Lackner Csaba továbbra is menekül a kérdések elől

Magyar Nemzet
2020.10.02. 10:27
Lackner Csaba továbbra is menekül a kérdések elől

A Hír TV Informátor című műsora ma este 20:30-kor ismét foglalkozik a kispesti korrupciógyanús ügyekkel, ezúttal a riporter az érintetteket kérdezte meg.

A felvételeken látható, hogy Lackner Csaba ismét menekül a kérdések elől, még egy Gurmai Zitá-s testcselt is láthatunk az ex-MSZP-s önkormányzati képviselőtől, aki látványosan elfordul az egyik kérdés miatt, miközben a riporter mellette lépdel. Gajda Péter kispesti polgármester viszont válaszolt a Hír TV kérdéseire.

Mint ismert, az Informátor múlt heti adásában kitálalt Lackner egykori sofőrje, V. Ákos, aki kábítószeres bulikról, korrupciós ügyekről, konzumlányokról és szeretőkről számolt be a kispesti baloldali önkormányzati politikusok kapcsán. A férfi megerősítette: a Magyar Nemzet és a Hír TV által közzétett hangfelvételek nem manipuláltak, Lackner állításai a valóságban is így hangoztak el. Az interjút összefoglaló cikkünket ide kattintva érheti el: Korrupció, kokain, konzumlányok, szeretők.

A baloldal eddigi komolyabb korrupciós botrányai kapcsán számos alkalommal volt legalább egy ember, aki mindent látott: a baloldal sofőrjei kitálaltak a Hunvald-ügyben, a brókerbotrányban és most Kispesten is.

Gajda Péter a múlt pénteki interjú után sokáig csendben maradt, október elsején azonban egy Facebook-poszttal jelentkezett, amelyben azt írta: Az elmúlt héten folytatódott ellenem az a lejárató kampány, melynek tavaly már egyszer részese lehettem. Most előkerült egy ember, aki azt állítja magáról, hogy bennfentes és a sofőröm volt” – írta a kerületvezető, hozzátéve, hogy V. Ákos nem volt a sofőrje, bár a férfi ilyet nem is állított, csupán azt, hogy egy alkalommal elvitte a polgármestert egy belvárosi ingatlanhoz. Gajda ezen felül bejelentette: megbízza Magyar György ügyvédet, hogy képviselje őt az ellene indult „lejáratókampányban”.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.