Az ország nagy részén sűrű ködre figyelmeztetnek

Tartós, sűrű köd veszélye miatt az ország nagy részére figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szombatra.

Forrás: MTI2020. 11. 06. 20:40
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MTI-hez pénteken eljuttatott veszélyjelzés szerint Győr-Moson-Sopron, Vas és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kivételével az összes megyére figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat – írja az MTI.

Azt írták, hogy kiterjedt területen (kiemelten a középső országrészben, az Alföld középső tájain, a Dunántúl déli részén, Észak-Magyarországon) képződik sűrű köd az országban.

Napközben átmenetileg a legtöbb helyen ismét javulnak a látási viszonyok, de főként a középső tájakon, az Északi-középhegység völgyeiben helyenként megmaradhat a sűrű köd.

Az előrejelzés szerint szombaton a minimum hőmérséklet –3 és 6 Celsius-fok között valószínű. Napközben általában 10-15 fokig melegszik a levegő, de a tartósabban borult tájakon ennél pár fokkal hidegebb lesz.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.