Rákay Philip: Az Amnesty International viszolygást keltő képződmény

Előbb-utóbb odakerül majd, ahová az ilyenek valók: a történelem szemétdombjára.

Forrás: Facebook2020. 11. 14. 20:51
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rákay Philip hivatalos Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést, amelyben a szélsőliberális jogvédő szervezetről, az Amnesty Internationalről osztotta meg véleményét.

Írását teljes egészében közöljük:

„Az Amnesty International is előbb-utóbb odakerül majd, ahová az ilyenek valók: a történelem szemétdombjára. Hogy miért?

Először is nézzük meg az Amnesty által Orbán Viktorról készített, ócska illusztrációt. Vegyünk egy mély levegőt, s gyorsan jusson eszünkbe, hogy volt gyerekszobánk!

Nem könnyű, de ezúttal én sem mondom ki, amit zsigerből azonnal odavágnék! Azért nem, mert akkor elérik a céljukat ezek a morális hullák, ezek a fizetett provokátorok. És ők éppen ezt szeretnék…

Ezért aztán csak visszafogottan, a tények nyelvén beszéljük meg egymás között, mi is ez a furcsa, viszolygást keltő képződmény, amely elegánsan Amnesty Internationalnak becézgeti magát.

Csak emlékeztetőül, álljon itt egy-két példa az ő világrontó tevékenységükből:

  • 2017-ben tiltott módon beavatkoztak az ír belpolitikába, amit szigorúan megtilt az ottani választási törvény. A háttérben – mily meglepő – Soros György alapítványa volt a felbujtó, s az Amnestyt használták arra, hogy nyomást gyakoroljanak a dublini kormányra.
  • 2018-ban globális kampányt indítottak I welcome néven azért, hogy a világban legalizálják az illegális bevándorlást, amit ők alapvető emberi jogként értelmeznek, így azt mindenki számára engedélyeznék.
  • Magyarországon éveken keresztül az ő védencük volt Ahmed H., a magyar államhatárt Röszkénél megtámadó, a határt védő rendőrök és határőrök ellen terrorcselekményt elkövető bűnöző. Az elítélt terroristát az Amnesty szisztematikusan az Orbán-rendszer áldozataként mutatta be, gyakorlatilag ártatlan mártírt kreálva belőle.
  • Az Amnesty International Limited 2016 és 2019 között összesen több mint 6,6 millió dollárt (kb. 2 milliárd forint) támogatást kapott Soroséktól. (Az egyedi, országonként változó összegű támogatásokon felül.)
  • Van-e még bárkiben is kérdés, kik ezek?

    S innentől kezdve nem teljesen mindegy, éppen milyen aljas ürügyet találnak arra, hogy minden lehetséges fórumon és eszközzel lobbizzanak Magyarország és a magyar kormány ellen?

    Egy biztos: 2022-ig a hálózat nem fog leállni.

    Ígérjük meg nekik: MI SEM!!!”

    A téma legfrissebb hírei

    Tovább az összes cikkhez chevron-right

    Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

    Címoldalról ajánljuk

    Tovább az összes cikkhez chevron-right

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.