Elindult az internetes regisztráció a koronavírus elleni oltásra

Az oltások akkor indulhatnak, amikor megvan a magyar hatóságok által jóváhagyott vakcina.

Forrás: FACEBOOK2020. 12. 07. 21:04
null
Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mostantól lehet az interneten regisztrálni a koronavírus elleni oltásra – jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a közösségi oldalán.

A regisztrációval egyben mindenki értesülhet a járvánnyal kapcsolatos legfrissebb információkról, és arról, hogy mikor kerül rá sor – tette hozzá az államtitkár.

Az oltások akkor indulhatnak, amikor megvan a magyar hatóságok által jóváhagyott, megfelelő, biztonságos vakcina.

Ez egy oltási terv alapján zajlik majd. Fontos, hogy az oltások sorrendjét nem a regisztráció időpontja, hanem a védekezésben résztvevők elsőbbsége és a veszélyeztetettség mértéke határozza majd meg. Az oltások tömeges beadása új szakaszt jelent majd a koronavírus elleni védekezésben. Addig is köszönet mindenkinek, aki betartja a szabályokat és ezzel is erősíti a járvány elleni küzdelmet. Vigyázzunk egymásra, minden élet számít! – hangsúlyozta Dömötör Csaba.

Regisztrálni a vakcinainfo.gov.hu oldalon lehet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.