Dömötör Csaba: Itt már nincsenek határok, csak a végtelen gátlástalanság

Az államtitkár szerint a halottasházzal riogató Hadházy Ákosék elérték a mélypontot.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 01. 09. 9:53
DÖMÖTÖR Csaba
Budapest, 2020. július 28. Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a nemzeti konzultációról tartott sajtótájékoztatóján az Igazságügyi Minisztériumban 2020. július 28-án. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Még csak pár napja kezdődött az év, de azt hiszem,odaát már most elérték a mélypontot, és talán még annál is mélyebbre mentek – írta közösségi oldalán Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Ahogy arról a Magyar Nemzet is beszámolt, Hadházy Ákos egy pénteki Facebook-bejegyzésben a szentendrei halottasházról készült videót osztott meg. A politikus a kormányt hibáztatta a halottasházban tapasztalható áldatlan állapotokért, miközben azért a Fülöp Zsolt vezette baloldali önkormányzat felelős.

Dömötör Csaba szerint „a történetben nem az a legmegdöbbentőbb, hogy a halottasház nem a kormány, hanem a szentendrei (baloldali) önkormányzat felügyelete alá tartozik. Ez igazából mellékes. Az teszi ezt az egészet minden korábbinál sötétebbé, hogy kiderült: a videón bemutatott halottak közül senki (!) sem koronavírusban halt meg. Ezt a népegészségügyi hivatal állapította meg”.

– Itt már nincsenek határok, csak végtelen gátlástalanság, amely nem tisztel sem élőt, sem holtat, sem emberi méltóságot

– fűzte hozzá az államtitkár.

[embed]https://www.facebook.com/domotor.csaba.gov/posts/1352622371764301?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202101[/embed]

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.