időjárás -3°C Ferenc , Olívia 2023. december 3.
logo

A kormányhivatal szerint sem szerzett földet Rogán Antal felesége

2021.02.13. 10:11

Lapunk már tegnap megírta, hogy Rogán Antal felesége nem szerzett földtulajdont, és nem kapott hitelt erre a célra. A baloldali lapok által idézett szerződés bejegyzését a kormányhivatal megtagadta, így – ahogyan tegnap közöltük – az sohasem lépett hatályba. Lapunk értesülését most a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal is megerősítette.

A Magyar Nemzet megkeresésére a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal azt a választ küldte, hogy a szerződés bejegyzését megtagadták, így az nem lépett hatályba.

A Budapest Bank tegnap már közleményben cáfolta az álhíreket: kijelentették, hogy nem nyújtottak kölcsönt, és hitelt sem folyósítottak sem Rogán Antal feleségének, sem a családjának.

– Az egész földvásárlási ügyet hazugságokon alapuló gyűlöletkampányra használta fel a baloldali sajtó. A cikkek megjelenése előtt engem egyik orgánum sem keresett meg, nem voltak kíváncsiak arra, hogy az általuk szerzett információk valóban igazak-e. A feleségem állami banktól hitelt nem kapott, és semmilyen föld nem került a tulajdonába. Ráadásul a jövőben sem szeretne földtulajdonos lenni – mondta a Magyar Nemzetnek nyilatkozva pénteken Rogán Antal, aki házastársa védelmében szólalt meg.

Kiderült: Rogán Antal felesége semmilyen földet nem vásárolt

Semmilyen kölcsönt nem nyújtott, és hitelt sem folyósított a Budapest Bank Rogán Antal feleségének. Hamisnak bizonyultak tehát azok a hírek, amelyek ezzel kapcsolatban jelentek meg a múlt héten a baloldali sajtóban. Rogán Antal feleségének semmilyen föld nem került a tulajdonába. Tovább...

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.