Hadházy nem várt helyről kapott méretes pofont

Hogy mik vannak…

2021. 02. 12. 8:40
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő lopott felvétellel akarta igazolni az állítását. MTI Fotó: Varga György Fotó: Varga György
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Pesti TV vendége volt Schmuck Andor, aki ugyan már nem foglalkozik pártpolitikával, de azért az vitathatatlan, hogy a magyarországi baloldal egyik emblematikus figurája volt hosszú-hosszú éveken át.

Schmuck nem rejtette véka alá a véleményét a honi politikai életről, és meglepő mondatokat mondott Hadházy Ákosról is, olyan dolgokat, amelyeket az ellenzéki botránypolitikus nem fog kitenni az ablakba:

„[…] a politikának van egy olyan szintje, ahova nem szabad lesüllyedni. Idetartozik, hogy nem perelünk be tiszti főorvost pandémia idején, nem perelünk be tűzoltót, amikor oltja a házat […] Ezzel szemben Hadházy Ákossal az élen vannak olyan magyarországi politikusok, akik a közös listán elfoglalt jobb helyért – vagy pusztán azért, hogy bizonygathassák, mennyit dolgoznak – képesek Müller Cecíliát is beperelni, aki ráadásul nem is politikus, hanem szakember […].”

Bizony, ez a helyzet. Hadházy arcátlanságát már a baloldalon sem nézik jó szemmel. Schmuck Andor egyébként sommás véleményt fogalmazott meg a Pesti TV műsorában az ellenzéki összefogásról is, szerinte a szélsőjobb teret foglalt magának a baloldalon.

Ebben is van igazság, valljuk be.

A Jobbik Jakab vezetésével sem lett varázsütésre liberális párt, csak behódolt Gyurcsány Ferencnek és az általa gründolt ellenzéki összeborulásnak a vágyott konc reményében.

Tehát Hadházy és a hozzá hasonló percemberek nem dőlhetnek hátra, mert a jelek szerint saját közegük is kiveti őket.

Mindennek van határa. Még az arcátlanságnak is.

Borítókép: Hadházy Ákos – MTI Fotó: Varga György

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.