Újabb videó került elő: Gyöngyösi is kizárta az együttműködést

– Az MSZP-vel és a DK-val mindenféle együttműködést ki szeretnénk zárni – mondta Gyöngyösi Márton, a Jobbik európai parlamenti képviselője egy televíziós műsorban.

Forrás: Facebook2021. 02. 01. 14:39
GYÖNGYÖSI Márton; JAKAB Péter
Szolnok, 2019. május 24. Gyöngyösi Márton, a Jobbik EP-listavezetője (j) és Jakab Péter képviselőjelölt a párt szolnoki kampányzáró rendezvényén 2019. május 24-én. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Minden együttműködést ki szerettek volna zárni, most mégis egy listán indulnak Gyurcsány Ferenc korábbi és mostani pártjával. Gyöngyösi Márton videóját Hollik István tette közzé a közösségi oldalán. A Jobbik európai parlamenti képviselője a rövid felvételen kétszer is leszögezi, hogy sem az MSZP-vel, sem a DK-val nem kívánnak együttműködni a jövőben.

A Fidesz kommunikációs igazgatója korábban Szilágyi György előkerült videóját mutatta be a Facebook-oldalán. A jelenleg is aktív jobbikos országgyűlési képviselő Gyöngyösihez hasonlóan arról beszélt, hogy az összefogás a baloldali pártokkal ki van zárva a Jobbik részéről.

Hollik új videója végén is azt a kérdést tette fel: Mennyit ér a Jobbik adott szava, ha az elvekről van szó?

Semennyit – válaszolta meg újfent a kínos kérdést Hollik István.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.