A halálunkat akarják a felbőszült balosok

Ide jutottunk!

2021. 03. 07. 8:45
null
Fotó: Pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezen a héten számos komoly, nagy horderejű dolog történt a politikai életben. A Fidesz (végre) kilépett az Európai Néppárt parlamenti frakciójából és a koronavírus-járvány tomboló harmadik hulláma miatt Orbán Viktor bejelentette az ország szükségszerű zárását.

Mindezek ellenére Felhévizy Félix egy személyes jellegű esemény miatt zaklatta fel magát. Olyan dolog történt vele, ami eddig még soha. Fenyegető, sértő tartalmú üzeneteket kapott ismeretlen, kamu profiloktól. Félix nem egy nyámnyila alak, nem most jött le a falvédőről, egyáltalán nem ijedt meg a név nélküli, gyáva üzenetektől, de azért meglehetősen felkavarták a történések. Természetesen a politika témájú cikkei miatt kapta ezeket a „szeretetcsomagokat”, azt sem nehéz kitalálni, hogy melyik oldalról érkeztek az üzenetek. Sajnos a baloldali ellenzék mára olyan szintre jutott a gyűlöletkeltésben, hogy már a hírlapírót is megtalálták a véresszájú baloldali trollok a Facebookon.

Biztos vagyok benne, hogy számos jobboldali publicista kapott már hasonló küldeményeket, éppen ezért nem is a fenyegetés mivolta miatt akadt ki Felhévizy, hanem sokkal inkább az verte ki nála a biztosítékot, hogy 2021-re ilyenné vált a baloldal által felhergelt, gyűlöletre nevelt szavazótábor (tisztelet a kivételnek), hogy kikeres, kipécéz újságírókat, véleményformálókat, és lehordja őket mindenféle szemétládának.

Az illető vagy illetők üzeneteiből süt a féktelen, vak gyűlölet. Ilyen vállalhatatlan stílus még a kocsmában sem dívik. Ide vezetett az ellenzék állandó parlamenti hőzöngése, minősíthetetlen viselkedése. Jakab Péter, Szabó Tímea, Tordai Bence vagy éppen Hadházy Ákos alpári performanszai elérték a céljukat.

Már nem érzik a saját szavazóik, hogy hol a határ, mit lehet és mit nem, hiszen a kedvenc politikusaik is ezt csinálják az ország házában, akkor nekik is mindent lehet.

Szégyen, hogy ide jutottunk!

A gonosz, vérlázító Facebook Messenger-üzenetekből álljon itt egy olyan összeállítás amely még úgy ahogy közzétehető az oldalon:

„Te egy talpnyaló, orbánista beteg állat vagy, hogy dögölnél meg, te barom.”

„Ó istenem, hogy gyűlöllek.”

„Minden leírt szavad azért születik, hogy a baloldalnak és Gyurcsánynak keresztbe tegyél. De mi ezt nem fogjuk hagyni.”

„Szégyen, amit csinálsz: ez nem újságírás.”

„El fogunk titeket távolítani a közéletből.”

„Feri győzni fog, ez nem kétséges. Végre eltakarodik az Orbán-kormány.”

„Karácsony Geri és Jakab Peti is rendkívül jó arcok, végre sikerült az összefogás.”

„Te tehetségtelen hírlapíró, az ilyen propagandistáknak majd mind a körmére fogunk nézni.”

„Nem lázíthatod tovább büntetlenül az orbánistákat. Elég volt belőled, egyszer s mindenkorra. De már csak egy év és elhúztok, nem rontjátok tovább itt a levegőt.”

A hírlapíró nem a konkrét esetekre szerette volna kihegyezni az írását azzal, hogy bemutatta ezeket az üzeneteket, hanem sokkal inkább a baloldalon az ellenzék stílusa miatt egyre jobban elterjedő gyűlölködő, szégyenteljes stílusra igyekezett ráirányítani az olvasók megtisztelő figyelmét.

„Mindig lesznek, akik gyűlölnek, de csak akkor győzhetnek, ha mi is gyűlöljük őket. Ezért mi továbbra is hiszünk a szeretet és az összefogás erejében” – idézte fel magában Orbán Viktor még 2002-ben elhangzott mondatait Felhévizy Félix, és egy elegáns, könnyed mozdulattal kitörölte a gyalázkodó, sértő üzeneteket a számítógépéről.

(Borítókép: illusztráció – Forrás: Pixabay.com)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.