A Momentum „programja” még Tibi atyánál is kiverte a biztosítékot

A népszerű véleményvezér szerint a Momentum vezetője – akárcsak a szivárványkoalíció valamennyi tagja – csupán bolsevik jelszavakkal operál.

Forrás: tibiatya.blogstar.hu, feketegyorandras.hu2021. 03. 06. 16:09
null
Az ÁSZ feljelentette a Fekete-Győr András vezette pártot Fotó: Teknős Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fekete-Győr András gátlástalan hazudozása egy olyan rémállam vágyképét vetíti a választók elé, ami jóval kevésbé jogállami, mint a jelenlegi – így kommentálta Tibi atya a Momentum miniszterelnök-jelöltjének 25 pontból álló rendszerváltási „programját”, amely a baloldal kormányra kerülése esetén a fideszesek teljes elszámoltatását és megbüntetését helyezte kilátásba.

Az Új rendszerváltás terve névre keresztelt vízió, amely egyebek mellett részletesen vázolja, hogy a Momentum kormányzásának első három napjában miképpen fogják a vádlottak padjára ültetni a maffiaállam fő bűnöseit, megakadályozni a fideszes politikusok és a strómanok elmenekülését, valamint visszaszerezni a közvagyont,

Tibi atyát is megihlette, aki a Rögtönítélő bírósággal a jogállamért, elvtársak! – Négy kérdés a bolsevik propagandáról című bejegyzésében több kérdéssel és megjegyzéssel fordult az illetékesekhez.

A kormánypártisággal aligha vádolható internetes véleményvezér elsősorban arra volt kíváncsi, hogy az új európai demokráciát hirdető mozgalom mégis hogyan képzelte a „Felcsúti per” villámgyors lebonyolítását, ironikusan megjegyezve, hogy vajon elmarad-e, az első- és másodfokú bírósági, valamint a Kúrián zajló tárgyalás, vagy sikerül esetleg ezeket is belesűríteni a kormányváltást követő első három napba.

Tibi atya szerint a Momentum vezetője csak bolsevik jelszavakkal operál
Fotó: Teknős Miklós

Tibi atya továbbá felhívta a menekülési útvonalak elzárásával fenyegetőző miniszterelnök-jelölt figyelmét, hogy a légtér lezárására egyedül csak a Magyar Honvédség képes, akiknek a parancsnoka a jelenlegi kormányfő leváltása után szintén Áder János köztársasági elnök marad, majd felvetette, miszerint

valóban elhiszi azt bárki is, hogy egy választási vereség esetén Orbán Viktor, a régió egyik legbefolyásosabb politikusa menekülni próbálna?

A népszerű véleményvezér a közpénzek visszaszerzése kapcsán pedig megjegyezte: elképzelhetetlennek tartja, hogy egy esetleges kormánykoalícióban a Fekete-Győr melletti frakcióban ülő Gyurcsány ténylegesen megszavazná ezeket a lépéseket.

Tibi atya végezetül kijelentette:

a Momentum vezetője – akárcsak a szivárványkoalíció valamennyi tagja – csak bolsevik jelszavakkal operál, ellenben közös kormányprogramot eddig még nem sikerült összeállítaniuk.

Ez összességében azt eredményezi – állapította meg –, hogy a Fidesznek 2022-ben az ellenzéke lesz a fő kampányfogása.

A teljes bejegyzés IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.