Hollik István: Már egymillióan kapták meg az oltást Magyarországon

Az ország ezzel második az átoltottságban az Európai Unió országai között – közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Forrás: MTI2021. 03. 08. 17:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már egymillióan kapták meg a koronavírus elleni oltást Magyarországon, az ország ezzel második az átoltottságban az Európai Unió országai között – közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn közösségi oldalán.

Hollik István a Facebookon közzétett videónyilatkozatában hozzátette: jó esély van rá, hogy e tekintetben hamarosan az élre kerüljön Magyarország. Számok és tények mutatják, hogy Magyarország a vakcinabeszerzésben és az oltási folyamatban is jól áll – mondta, kiemelve: ezért álságos és felelőtlen, hogy a baloldal kritizálja az oltási folyamatot, napi politikai hasznot remélve ettől.

Szerinte a baloldal fő foglalatossága az elmúlt időszakban az oltások elleni bizalmatlanság keltése volt. Mivel a mai napig öt vakcinából kettőre nemet mondanak, ha rajtuk múlt volna, jelenleg 350 ezerrel kevesebben kaptak volna eddig oltást – fűzte hozzá.

Hollik István azt kéri, senki ne hallgasson a baloldal politikai hangulatkeltésére, és mindenki regisztráljon az oltásra, hogy minél hamarabb megszabadulhassunk a járványtól. Ahogy Merkely Béla professzor úr mondja: az a legjobb oltás, amelyik már a vállban van – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója a videóban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.