Németh Kristóf irányt mutatott a libernyákoknak

Végre egy tiszta hang.

2021. 03. 13. 10:30
null
Forrás: Print_screen_Lifetv
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyre jobban elhatalmasodik a genderőrület. A nagy játékgyárak az utóbbi években felülve erre a liberális hullámra több gendersemleges játékot dobtak piacra, a Mattel például a Barbie-baba bizniszbe már 2019-ben becsempészte ezt az őrült ideológiát.

Most éppen a Hasbro döntött úgy, hogy gendersemlegessé teszi egyik népszerű játékát, a Krumplifej urat. A játék új neve egyszerűen Krumplifej lesz a jövőben. A Krumplifej urat 1952 óta gyártják és többek közt a Toy Story-filmekben is szerepet kapott.

Németh Kristóf volt a Life Tv Bréking című műsorának vendége, ahol a gendersemlegesség került fókuszba, többek közt Krumplifej úr története kapcsán.

A színművész nem rejtette véka alá gondolatait a témában:

– Én fából vaskarikának érzem ezt. Valóban nem tudom megérteni ennek a logikáját. Mi a jó ebben? Ha már ennyire érzékenyek vagyunk, akkor miért a társadalom, 0,000001 százalékát szemeljük ki, akiknek csinálunk külön vécét, külön osztályt, külön krumplifejet. Ott vannak a beteg gyerekek, mozgáskorlátozottak. Lényegesen több embert érint, velük nem vagyunk ennyire érzékenyek, ezt álságosnak érzem. Nézz ki itt az utcára, hol lehet itt kerekesszékkel közlekedni? Ez itt kezdődne szerintem. Mármint az érzékenyítés. Nyilván nagyon fontos, ha valaki nem tudja a nemi identitását besorolni az általunk ismert kategóriába, ezt aláírom.

Németh Kristóf megfogalmazásával a műsorvezető Demcsák Zsuzsa nem értett egyet, amit szóvá is tett. De a színész nem jött zavarba és zseniálisan reagált:

– Lehet, hogy te ezt gondolod, Zsuzsi, kérlek, legyél annyira liberális meg píszí, hogy elfogadod, hogy én ezt nem így gondolom.

(A teljes műsor itt tekinthető meg.)

Végre hallhattunk egy józan, tiszta hangot. Manapság ezt nagyon meg kell becsülni, hiszen sokakat felszippant ez az egyre elhatalmasodó liberális őrület vagy pedig egész egyszerűen nem merik elmondani őszintén, hogy mit gondolnak erről a témáról. Tanulságos beszélgetés volt.

Gratulálunk Kristóf, bravó!

Borítókép: Németh Kristóf – Forrás: Képernyőfotó – Life TV

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.