Orbán Viktor: A családoknak kell a legerősebbnek lenniük

Családszervezetekkel tárgyalt a miniszterelnök arról, hogyan lehet nyitni majd az országot. Az erről szóló videót most közösségi oldalán is közzétette.

2021. 03. 23. 9:49
Családszervezetekkel egyeztetett az újraindításról Orbán Viktor Fotó: Orbán Viktor Forrás: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Megerősödve kerültek bele a családok ebbe a nehéz helyzetbe, ahhoz képest, mint tíz évvel ezelőtt, de minden családot nagyon megütött a koronavírus okozta helyzet

– hangzott el Orbán Viktor legújabb videójában, melyet a tegnapi családszervezetekkel való egyeztetésről posztolt közösségi oldalára.

Addig nem tudunk nyitni, amíg nincs beoltva minden 65 év feletti állampolgár, aki ezt kéri – hangsúlyozta a kormányfő.

Egy hónapig a kormány a nyitáson dolgozik, de közben össze kell gyűjteni a gondolatokat, arról, hogy mit is jelent a nyitás a gyakorlatban azon kívül, hogy lehet menni dolgozni, és a gyermekeket be lehet adni az iskolába

– mondta el a videóban Orbán Viktor.

A megjelent családszervezetek vezetőit és Novák Katalin minisztert arra kérte, gyűjtsék össze és dolgozzák ki, hogy mit kell másképp csinálni a poszt-covid időszakban, mint azelőtt. Orbán Viktor világossá tette: ezt a feladatot kell megoldani a következő egy hónapban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.