Bajkai István: A DK elnöke egy politikai bűnöző, ahogyan az egész családja az

A tegnap esti Pesti riporterben szó esett annak a VII. kerületben élő hajléktalan férfinak az ügyéről, akit a Niedermüller Péter vezette önkormányzat kirakna átmeneti otthonából, amit a társasház lakói megvennének, és szívesen látnák őt ott a jövőben is. Egy korábbi kerületi döntés alapján a társasháznak elővásárlási joga van a mindössze tizenhat négyzetméteres ingatlanra – hívta fel a figyelmet a kerület korábbi egyéni országgyűlési képviselője. Bajkai István szerint a baloldal ígéretekben erős, de a valóságban csak a haszonszerzés motiválja őket. A 2006-os események is terítékre kerültek, amiről a politikus véleménye az, hogy Gyurcsány Ferenc a magyar nép jóindulatának és jóhiszeműségének köszönheti, hogy ma is aktív politikus lehet, annak ellenére, hogy szerinte a DK elnöke és családja is bűnöző – írja a PestiSrácok.hu.

Forrás: PESTI SRÁCOK2021. 05. 28. 9:41
null
Forrás: Pesti Riporter (KÉPERNYŐKÉP)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amióta Budapestet a baloldal vezeti, a hajléktalanok elárasztották az utcákat, aluljárókat. A VII. kerület sem kivétel ez alól, ahol Bajkai István volt korábban az egyéni országgyűlési képviselő. A politikus elmondta: sajnos minden nagyvárosban szerte a világon vannak hajléktalanok, de a humánus megoldást az jelentené, ha ezek az emberek hajléktalanszállókon éjszakáznának, ott ugyanis tudnak fürdeni, nyugodtan pihenni. – Ezekben az otthonokban ma nincs százszázalékos kihasználtság, ezért az a baloldali vád, hogy azért nincsenek ott, mert nincs elég hely, egyszerűen nem igaz – tette hozzá Bajkai.

A kerület DK-s polgármestere, Niedermüller Péter és csapata a kampányban azt ígérte, hogy senki nem fog az utcára kerülni, senkit nem lakoltatnak ki, sőt segítenek. Ennek ellenére épp most tettek keresztbe annak a hajléktalan férfinak, aki egy önkormányzati kislakásban lakik a kerületben, a társasház lakói becsülik, és azt szeretnék, ha a házban maradhatna. Ennek érdekében a lakást a társasház megvette volna, de a megkérdezésük nélkül pályázatot írtak ki rá Niedermüllerék. Az üggyel kapcsolatban Bajkai István felhívta a figyelmet, hogy 2019-ben az önkormányzat döntést hozott arról, hogy a társasház részére értékesíti a szóban forgó ingatlant. A mostani kerületi vezetés viszont lesöpörte a korábban született döntést az asztalról, és még azon sem fáradoztak, hogy megindokolják ennek miértjét, és erről tájékoztassák a társasház közös képviselőjét. Ehelyett sunyin, a háttérben értékesítik ezt az ingatlant, ezt a 16 négyzetméteres, tényleg szerény ingatlant – jegyezte meg, majd hozzátette:

a baloldal egyetlen filozófiája a haszonszerzés.

A baloldal sosem gyakorol önkritikát

A héten volt az őszödi beszéd és az azt követő rendőri túlkapások 15. évfordulója, a baloldal pedig előszeretettel menti fel magát a történtek alól, sőt igazságbeszédnek titulálják Gyurcsány Ferenc beismerő vallomását. Bajkai István szerint a baloldal sosem gyakorol önkritikát, még akkor sem, amikor vezetői rendőrattakot vezényeltek a saját népükre. A politikus kiemelte:

a hazugság egy alapvető működési eleme a baloldalnak, és ezt ismerik be akkor, amikor nem kérnek elnézést, nem követik meg a magyar társadalmat.

Hozzátette: a magyar nép végtelen jóindulata és jóhiszeműsége, hogy Gyurcsány Ferenc egyáltalán szabadlábon, a Parlament épületébe beléphet. – A DK elnöke egy politikai bűnöző, ahogyan az egész családja az – emelte ki.

A borítóképen Bajka István Forrás: Pesti Riporter(KÉPERNYŐKÉP)

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.