Figyelemfelhívó akció indul az oltásellenességgel kapcsolatban

Az induló kampány az oltásellenes megnyilvánulások kockázataira hívja fel a figyelmet.

Magyar Nemzet
2021. 05. 05. 17:13
null
Hódmezővásárhely, 2021. február 18. Megkapja második oltását egy ellátott a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcinájával a Badalik Bertalan Szociális Szolgáltató Hajléktalanokat Ellátó Egyesített Intézményében Hódmezővásárhelyen 2021. február 18-án. MTI/Rosta Tibor Fotó: Rosta Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A kormány az oltásokat népszerűsítő tájékoztató kampányok mellett rövidesen figyelemfelhívó akciót indít az oltásellenességgel kapcsolatban is, ahol az oltásellenes megnyilvánulások kockázataira hívják fel a figyelmet” – tájékoztatott közleményében a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK).

A KTK az oltások fontosságát hangsúlyozva kiemelte, hogy

„a vakcinákkal védhetjük az emberéleteket, velük indíthatjuk újra a gazdaságot, és segítségükkel kaphatjuk vissza megszokott életünket.

Tehát akik az oltások ellen kampányolnak, ezt az erőfeszítést veszélyeztetik” – szögezték le.

A tájékoztatási központ ezért arra kér minden magyar állampolgárt, hogy ne hallgasson a vakcinaellenes hangokra, hiszen minden oltás életet ment.

A figyelemfelhívó akció kapcsán végül közölték:

remélik, hogy a kampány hatására az oltásellenes csoportok felhagynak felelőtlen akcióikkal, hiszen csak az oltásokkal lehet legyőzni a járványt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.