időjárás 1°C Paula , Vanda 2023. január 26.
logo

A kapuvári Jobbik korábbi vezetője inzultálta a Pesti TV stábját

Forrás: pestisracok.hu
2021.07.28. 11:58
A kapuvári Jobbik korábbi vezetője inzultálta a Pesti TV stábját

A Pesti TV stábja több támadást is kapott a hétvégi Pride felvonuláson az elfogadó LMBTQ-fanoktól. Egyikük a Szabadság hídon sértegette két riporterüket, a csatornát pedig minősíthetetlen jelzőkkel illette. A kedves úriember nem volt más, mint Hejner Krisztián, aki korábban a Jobbik kapuvári vezetője volt – írja a PestiSrácok.hu.

„Mit képzeltek magatokról, maga hülye?” – kezdte Varga Ádám riporterrel a diskurzust Hejner, akit láthatóan nagyon felbőszített az elfogadás és a tolerancia jegyében, hogy a Pesti TV is kint forgatott.

Hejner Krisztián amúgy civilben ingatlanközvetítő, de volt neki politikai karrierje is, hiszen korábban a Jobbik színeiben politizált, a kapuvári alapszervezet egyik vezetője volt. Ezen felül még a Kuruc.info szélsőjobboldali portálon is publikált cikkeket: az egyikben például a felvidékieknek gyűjtött könyveket akkor, amikor bő tíz éve megjelent a szlovák nyelvtörvény – írja a portál.

Hejner Krisztián korábban a Jobbik kapuvári vezetője volt
Fotó: PestiSrácok.hu

A PestiSrácok.hu megkereste Hejnert, hogyan vezet valakinek az útja a Kuructól addig, hogy szivárványos ujjatlanban vonagoljon a Pride-on. Hejner tagadta, hogy inzultálta volna a Pesti TV stábját, hiába vannak erről képsorok. Állítása szerint azért lett csak „verbális szinten” agresszív, mert Vésey Kovács László és Varga Ádám provokálta őt már csak azzal, hogy a helyszínre mertek menni.

„Pesti TV, ne haragudj, mennyire egy gyökér média” – mondta az, aki a jobbikosból pride-os lett. Hejner a telefonban nehezményezte, hogy leadták a riportot és perrel fenyegetőzött. Érdeklődött, hogy honnan szerezték meg a telefonszámát; azzal már nem tudott mit kezdeni, hogy az fent van az egyik legnagyobb ingatlanközvetítő oldalon, ahol történetesen dolgozik.

A riportot IDE kattintva találják!

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.