A kapuvári Jobbik korábbi vezetője inzultálta a Pesti TV stábját

A Pesti TV stábja több támadást is kapott a hétvégi Pride felvonuláson az elfogadó LMBTQ-fanoktól. Egyikük a Szabadság hídon sértegette két riporterüket, a csatornát pedig minősíthetetlen jelzőkkel illette. A kedves úriember nem volt más, mint Hejner Krisztián, aki korábban a Jobbik kapuvári vezetője volt – írja a PestiSrácok.hu.

Forrás: pestisracok.hu2021. 07. 28. 11:58
null
Hejner Krisztián korábban a Jobbik kapuvári vezetője volt Forrás: PestiSrácok.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Mit képzeltek magatokról, maga hülye?” – kezdte Varga Ádám riporterrel a diskurzust Hejner, akit láthatóan nagyon felbőszített az elfogadás és a tolerancia jegyében, hogy a Pesti TV is kint forgatott.

Hejner Krisztián amúgy civilben ingatlanközvetítő, de volt neki politikai karrierje is, hiszen korábban a Jobbik színeiben politizált, a kapuvári alapszervezet egyik vezetője volt. Ezen felül még a Kuruc.info szélsőjobboldali portálon is publikált cikkeket: az egyikben például a felvidékieknek gyűjtött könyveket akkor, amikor bő tíz éve megjelent a szlovák nyelvtörvény – írja a portál.

Hejner Krisztián korábban a Jobbik kapuvári vezetője volt
Fotó: PestiSrácok.hu

A PestiSrácok.hu megkereste Hejnert, hogyan vezet valakinek az útja a Kuructól addig, hogy szivárványos ujjatlanban vonagoljon a Pride-on. Hejner tagadta, hogy inzultálta volna a Pesti TV stábját, hiába vannak erről képsorok. Állítása szerint azért lett csak „verbális szinten” agresszív, mert Vésey Kovács László és Varga Ádám provokálta őt már csak azzal, hogy a helyszínre mertek menni.

„Pesti TV, ne haragudj, mennyire egy gyökér média” – mondta az, aki a jobbikosból pride-os lett. Hejner a telefonban nehezményezte, hogy leadták a riportot és perrel fenyegetőzött. Érdeklődött, hogy honnan szerezték meg a telefonszámát; azzal már nem tudott mit kezdeni, hogy az fent van az egyik legnagyobb ingatlanközvetítő oldalon, ahol történetesen dolgozik.

A riportot IDE kattintva találják!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.