A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

A Pride ellen tartottak tüntetést hazafias szervezetek

A tiltakozó szervezetek szerint a hatályos jogszabályok értelmében idén már nem is lehetett volna megtartani a felvonulást. A demonstráción felszólalók a gyermekvédelmi népszavazásra buzdítottak, és az LMBTQ-propaganda elutasítását kérték a résztvevőktől.

Munkatársunktól
2021. 07. 24. 16:33
Fotó: Havran Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy minden évben, úgy idén is több hazafias szervezet tartott tüntetést a szombati Budapest Pride felvonulás ellen. Meggyőződésük szerint a módosított alaptörvényre és a nemrég elfogadott gyermekvédelmi törvényre való tekintettel idén már nem is lehetett volna megrendezni a felvonulást,

mivel az elmúlt évek tapasztalata alapján egyértelműen a homoszexualitás és a nemváltás népszerűsítéséről szól az esemény, amibe a nyílt utcán bármikor belefuthat egy kiskorú is.

 

Az European Patriots Unite Egyesület 14 órától szervezett gyülekezést a Bajcsy-Zsilinszky út és az Andrássy út kereszteződésénél, ahonnan átvonultak a Fővám térre. A Bajcsy-Zsilinszky útnál Kremser Tamás, a szervezet alapítója és a szélsőjobboldali tüntetés szervezője felszólalásában elmondta: a Nyugat mindig is szerette volna meghódítani Magyarországot, korábban fegyverrel, most pedig ideológiákkal, ezt nem szabad hagyni.

Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetője beszédében kitért arra, hogy globalista erők hazánkat végképp gyarmattá akarják tenni, és ez ellen kell harcolnunk.

„Az ellenállás joga minden magyar embert megillet, és ebből nem engedünk. Európában lengyel testvéreinkkel együtt mi, magyarok védjük a normalitást. Magyarország a normális emberek hazája, és nem engedünk teret semmilyen idegen szívű törekvésnek, legyen az a migráció vagy az LMBTQ-ideológia”

– szögezte le Gaudi-Nagy Tamás.

Továbbá felszólalt Volner János, a Volner párt elnöke is, aki arról beszélt, hogy a liberálisok ma már ott tartanak, hogy el akarják venni a magyar szülőktől azt a jogot, hogy gyermekeik szexuális neveléséről döntsenek. „Köszönjük szépen, de ebből mi nem kérünk, meg fogjuk védeni a hazánkat!” – jelentette ki Volner János.

 

Fotó: Havran Zoltán

A szervezetek álláspontja szerint azok a felnőttek, akik egy rájuk bízott kiskorút szándékosan elvisznek a felvonulásra, elkövetik a kiskorú veszélyeztetése törvényi tényállást, ami akár 1–5 évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető.

 

„A szexualitás magánügy, nem visszük ki az utcára, nem erőltetjük rá a gyerekeinkre a másságot!” – írták a hazafias szervezetek a korábban közzétett felhívásukban, amelyben úgy fogalmaztak: „Sokan azt gondolják, hogy a Budapest Pride felvonulás valamiféle boldog, vidám ünnep, amin csak a szexuális kisebbségek kirekesztésére hívják fel a figyelmet, de valójában ez a genderideológia propagandájának a legnagyobb éves seregszemléje, amelyen a társadalom jóhiszeműségének kihasználásával tömegeket, cégeket, diplomáciai képviseleteket, fiatalokat vesznek rá arra, hogy egy, a társadalomra veszélyes ideológia szolgálatába álljanak. Nem beszélve arról a sok rendezvényről és after partyról, amelyeken a mostani törvényi tiltásig gyerekek is részt vehettek.

Javasoljuk, hogy az alaptörvénybe egy keretjellegű felhatalmazó rendelkezés is kerüljön be, amelynek alapján elfogadandó sarkalatos törvény tiltaná és szankcionálná a szexuális devianciát vonzóvá tenni kívánó propagandát. E nélkül akár egy feles törvénnyel könnyedén megváltoztathatók a mostani helyes társadalom- és gyermekvédő rendelkezések”

 

– írták a szervezők.

Fotó: Teknős Miklós

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.