időjárás 1°C Ambrus 2022. december 7.
logo

A szankciók miatt ki kell vezetni a benzinárstopot

A CitizenGO a gyermekvédelmi törvény mellett demonstrált békésen a Pride idején

Faragó Renáta: Ki kell állni a normalitás mellett

Magyar Nemzet
Forrás: Kossuth Rádió
2021.07.25. 09:49

A természetes család értékére, az apa-anya-gyerek szeretetkapcsolat jelentőségére, és a gyermekvédelmi törvény fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a CitizenGO civil szervezet békés kiállása, amelyet a Pride idejére időzítettek.

– Senkinek sem kellett a nemi hovatartozása miatt félnie a Budapest Pride felvonulói közül – mondta Faragó Renáta, a keresztény értékeket képviselő CitizenGO civil szervezet kampányfelelőse a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában, hozzátéve: ez is egy példa arra, hogy az, amit a nemzetközi LMBTQ-lobbi tesz, az túlzó, negatív propaganda. Magyarországon nem ítélnek meg senkit a szexuális orientációja miatt.

Faragó Renáta véleménye azért tanulságos, mert az idei Pride felszólalói a gyermekvédelmi törvény apropóján úgy fogalmaztak, mintha a magyar kormány az LMBTQ-közösséget vette volna célba. A kampányfelelős szerint ez teljesen tudatos összemosás. A törvény egyszerűen azt nem engedi, hogy a szexuális nevelést LMBTQ-aktivisták végezzék az oktatási intézményekben.

– Ma már nem érték a biológiai nem. Az a nemzetközi propaganda, ami most Magyarországot vette célba, relativizál. Nem beszél a természetes család értékéről, az apa, az anya és a gyerek, gyerekek között lévő szeretetkapcsolatról, ami valamennyiük életét meghatározza. Úgy éreztük, hogy ki kell állnunk a normalitás mellett.

A CitizenGO a Pride ideje alatt a Deák téren békés kiállással hívta fel a figyelmet arra, hogy nem véletlenül fogadta el az országgyűlés többsége a gyermekvédelmi törvényt: a magyar lakosságnak továbbra is nagyon fontos a természetes család, a gyerekek egészséges lelki nevelése és a hagyományos értékek.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.