Faragó Renáta: Ki kell állni a normalitás mellett

A természetes család értékére, az apa-anya-gyerek szeretetkapcsolat jelentőségére, és a gyermekvédelmi törvény fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a CitizenGO civil szervezet békés kiállása, amelyet a Pride idejére időzítettek.

Magyar Nemzet
Forrás: Kossuth Rádió2021. 07. 25. 9:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Senkinek sem kellett a nemi hovatartozása miatt félnie a Budapest Pride felvonulói közül – mondta Faragó Renáta, a keresztény értékeket képviselő CitizenGO civil szervezet kampányfelelőse a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában, hozzátéve: ez is egy példa arra, hogy az, amit a nemzetközi LMBTQ-lobbi tesz, az túlzó, negatív propaganda. Magyarországon nem ítélnek meg senkit a szexuális orientációja miatt.

Faragó Renáta véleménye azért tanulságos, mert az idei Pride felszólalói a gyermekvédelmi törvény apropóján úgy fogalmaztak, mintha a magyar kormány az LMBTQ-közösséget vette volna célba. A kampányfelelős szerint ez teljesen tudatos összemosás. A törvény egyszerűen azt nem engedi, hogy a szexuális nevelést LMBTQ-aktivisták végezzék az oktatási intézményekben.

– Ma már nem érték a biológiai nem. Az a nemzetközi propaganda, ami most Magyarországot vette célba, relativizál. Nem beszél a természetes család értékéről, az apa, az anya és a gyerek, gyerekek között lévő szeretetkapcsolatról, ami valamennyiük életét meghatározza. Úgy éreztük, hogy ki kell állnunk a normalitás mellett.

A CitizenGO a Pride ideje alatt a Deák téren békés kiállással hívta fel a figyelmet arra, hogy nem véletlenül fogadta el az országgyűlés többsége a gyermekvédelmi törvényt: a magyar lakosságnak továbbra is nagyon fontos a természetes család, a gyerekek egészséges lelki nevelése és a hagyományos értékek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.