időjárás 18°C Róbert 2023. június 7.
logo
A „törökbálinti Beverly Hillsen” szervezik a mozgalmukat

Karácsony újabb botránya: luxusvillából fenyegeti a gazdagokat + videó

Magyar Nemzet
Forrás: Aktuális!
2021.07.22. 12:43
Karácsony újabb botránya: luxusvillából fenyegeti a gazdagokat + videó

Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölti kampányának egyik alappillére, hogy háborút hirdet a tehetős emberek ellen. Mindez azonban újabb álbaloldali gesztusnak bizonyult, hiszen a főpolgármester a mozgalmát is egy luxusvillából szervezi.

„Trónfosztást” ígért Karácsony Gergely, amikor tavasszal bejelentette, hogy elindítja a 99 Mozgalmat. A baloldal miniszterelnök-jelöltjének retorikájában fontos szerepet kap a tehetősebbek elleni harc, többször fenyegetőzött már elszámoltatással, váltással. Az Aktuális! rövid videója azonban bemutatja, hogy Karácsony újra képmutatóan viselkedett. Ahogyan a kampány indítását szülőfaluját, Nyírtasson jelentette be, annak ellenére, hogy egy korábbi interjújában bejelentette: ő Budapesten érzi igazán otthon magát, éppenúgy trükközik most is.

A 99 Mozgalom vezetője ugyanis a „törökbálinti Beverly Hillsen”, vagyis a Tükörhegyen, egy luxusvillában szervezi az eseményeket.

A százmillió fölötti értékű ingatlan egyébként a mozgalom hivatalosan bejegyzett székhelye. Innen készül csapást mérni a gazdagokra Karácsony Gergely.

https://www.facebook.com/watch/?v=959927938195707
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.