Karácsony újabb botránya: luxusvillából fenyegeti a gazdagokat + videó

Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölti kampányának egyik alappillére, hogy háborút hirdet a tehetős emberek ellen. Mindez azonban újabb álbaloldali gesztusnak bizonyult, hiszen a főpolgármester a mozgalmát is egy luxusvillából szervezi.

Magyar Nemzet
Forrás: Aktuális!2021. 07. 22. 12:43
Karácsony
Karácsony Gergely népszavazási kérdései már most értelmetlenné váltak. Fotó: Mirkó István Forrás: Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Trónfosztást” ígért Karácsony Gergely, amikor tavasszal bejelentette, hogy elindítja a 99 Mozgalmat. A baloldal miniszterelnök-jelöltjének retorikájában fontos szerepet kap a tehetősebbek elleni harc, többször fenyegetőzött már elszámoltatással, váltással. Az Aktuális! rövid videója azonban bemutatja, hogy Karácsony újra képmutatóan viselkedett. Ahogyan a kampány indítását szülőfaluját, Nyírtasson jelentette be, annak ellenére, hogy egy korábbi interjújában bejelentette: ő Budapesten érzi igazán otthon magát, éppenúgy trükközik most is.

A 99 Mozgalom vezetője ugyanis a „törökbálinti Beverly Hillsen”, vagyis a Tükörhegyen, egy luxusvillában szervezi az eseményeket.

A százmillió fölötti értékű ingatlan egyébként a mozgalom hivatalosan bejegyzett székhelye. Innen készül csapást mérni a gazdagokra Karácsony Gergely.

https://www.facebook.com/watch/?v=959927938195707

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.