Baloldali mentőakció: Karácsonyt látszólag leválasztanák Gyurcsányról

Rákay Philip szerint a baloldalon nem számoltak azzal, hogy Karácsony budapesti városvezetésének következménye lesz, most pedig kapkodnak.

Forrás: Facebook2021. 09. 09. 22:01
KARÁCSONY Gergely; DOBREV Klára
Budapest, 2019. szeptember 20. Karcsony Gergely ellenzki fpolgrmester-jellt s Dobrev Klra, a Demokratikus Koalci EP-kpviselje sajttjkoztatt tart 2019. szeptember 20-n Kzvetlen unis forrst az nkormnyzatoknak! - Zuglban mr megcsinltuk cmmel egy zugli foghjtelken, ahol unis forrsokbl fognak felpteni egy hzat szocilis brlaksok szmra. MTI/Mth Zoltn Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ne dőljünk be a színjátéknak! 

– szólított fel új videójában Rákay Philip. A Patrióta csatorna influenszere Facebook-videójában arra mutat rá, hogy a baloldalon tapasztalva a Karácsony Gergely népszerűségében bekövetkezett esést, pániküzemmódba kapcsoltak. Rákay szerint ezért próbálják meg a lehetetlent, és próbálják azt színlelni, hogy a főpolgármester független jelöltként száll harcba a miniszterelnökségért. 

Megpróbálják Karácsonyt leválasztani Gyurcsányról

– fogalmazott Rákay Philip, aki szerint 

mára az emberek tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy a főpolgármester a bukott miniszterelnök embere. 

– Amikor hatalomban volt fizetett politikai tanácsadóként dolgozott neki, 2019-es megválasztása után a budapesti városházát pedig Gyurcsány Ferenc egykori minisztereivel, bizalmasaival töltötte fel – támasztotta alá állításait az influenszer. Szerinte a baloldal nem számolt azzal, hogy Karácsony Gergely katasztrofális budapesti városvezetésének következményei lesznek. 

Rákay felidézte, hogy a főpolgármester az utóbbi időben elemzőkkel kezdett vitatkozni, és három kampánydalt is közzétettek, de az előválasztás ettől sem lett sikeresebb, kevesen vesznek részt rajta. Szavai szerint 

a baloldalon nemrégiben tapasztalható összezördülések is mindössze látszólagosak voltak. 

– Ne dőljünk be ennek a kétségbeesett színjátéknak, 

dehogy független Karácsony, és persze nincs semmiféle csörte közöttük. Amit itt látunk az egy színjáték, amit kínjukban játszanak, mert megjöttek a kutatási adatok, és semmi jóval nem kecsegtetnek a baloldal számára. Tisztán látható, hogy Gyurcsánnyal a háttérben nem tudnak győzni 

– foglalta össze a kialakult helyzetet Rákay Philip, aki szerint Gyurcsány a következő időszakban mindent megpróbál majd, hogy Karácsony háta mögé bújva visszajusson a hatalomba. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.