Újabb részletek derültek ki Jakab kamuvideós szereplőjéről

Opra Rita, a Jobbik korábbi képviselőjelöltje, aki néhány napja még nélkülöző embernek adta ki magát, most Horvátországban nyaral – derült ki Trombitás Kristóf Facebook bejegyzéséből.

2021. 09. 01. 19:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

"Nép hangja" - ezzel a felkiáltással tett közzé a minap egy videót a Jobbik elnöke közösségi oldalán. A felvételen az látható, hogy Jakab egy könnyes szemű nővel társalog, aki a beszélgetés során arról panaszkodott neki, hogy míg a gyermekei itthon vannak, addig ő kint dolgozik szakmunkásként Ausztriában.

„Két diplomával ki kellett mennem ebbe. Itthon semmi. Hozzál haza két diplomával, hogy megérje hazajönnöm!”

− könyörgött szokatlan módon a nő Jakabnak. A Pesti Srácok megkereste az ügy kapcsán Koós Csabát, Barcs polgármesterét, aki elárulta: a nőnek nincs bejelentett munkahelye, így mindenféle bírósági ítélet és elrendelt végrehajtás ellenére nem tudják behajtani rajta azt a több százezer forintot, amellyel a volt jobbikos politikus tartozik az önkormányzatnak. A városvezető úgy tudja, Jakab Péter videójában elmondott állításaival ellentétben Opra nem is Ausztriában dolgozik, hanem egy Pest megyei városban lakik, miután elkerült Barcsról. A Jobbik korábbi képviselőjelöltje most saját magát buktatta le: egy Facebook csoportba posztolt horvátországi nyaralásáról. Mint írta:

Sziasztok! 10 csodálatos napot töltöttünk Seget Vranjicán egy csodálatos apartman csodálatos tulajdonosánál. Ritka, hogy ilyen fogadtatásban és vendéglátásban van része a pihenni, nyaralni vágyóknak.

 

Fotó: Trombitás Kristóf Facebook oldala

 

Trombitás Kristóf az esettel kapcsolatban bejegyzésében kifejtette: szerinte őszintén örülhetünk annak, hogy a magyar gazdaság helyzete és a magyar emberek keresete lehetővé teszi a külföldi nyaralást.

„Az viszont már nincs rendben, hogy ezek után nélkülözőnek állítja be magát. Az sincs rendben, hogy a nagyközönség számára úgy állítják be az érzelmes produkciót, mintha nem a Jobbik 2019-es jelöltjéről volna szó.” 

– zárta gondolatait a televíziós műsorvezető.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.