A polgárőrség sajtódíjával tüntették ki a Magyar Nemzet munkatársát

Hiteles és korrekt tudósításainak, sajtómunkájának elismeréséül a „Polgárőrség Sajtódíja” kitüntetést adományozták Szemán László Jánosnak.

Magyar Nemzet
2021. 10. 15. 19:02
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemzeti ünnepünk, október 23-a alkalmából az Országos Polgárőr Szövetség elnöksége a polgárőrök munkájáról hiteles és korrekt tudósításainak, sajtómunkájának elismeréséül a „Polgárőrség Sajtódíja” kitüntetést adományozta Szemán László Jánosnak, a Magyar Nemzet újságírójának. 

A laudáció kiemelte: 

Szemán László János évtizedek óta dolgozik bűnügyi újságíróként különböző lapoknál. Munkássága során mindig kiemelt figyelmet fordított a Polgárőrség tevékenységére. Számára nincs kis, vagy nagy hír, csak hír. 

A Polgárőrség munkáját bemutató írásai, a mélységeket feltáró riportjai hosszú idő óta segítenek abban, hogy mindenki megismerhesse a polgárőrök önkéntesen végzett, néha nagyon is nehéz, sokrétű munkáját.

Fotó: Sebestyén Jenő

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.