A klímavédelem költségeit a nagy szennyező multicégeknek kell megtéríteniük!

A magyar kormány által indított online konzultációban mindenkinek lehetősége nyílik, hogy elmondja a véleményét – hangsúlyozta Varga Judit.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 11. 07. 14:01
null
20200507 budapest varga judit igazsagugy miniszter asszony havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar kormány által indított online konzultációban mindenkinek lehetősége nyílik, hogy elmondja a véleményét olyan kérdésekben, mint a hulladék újrahasznosítása, a napelemek telepítése vagy gyermekeink környezettudatos nevelése  – hívta fel a figyelmet az igazságügyi miniszter a közösségi oldalán, megjegyezve: az egyik legfontosabb kérdés, hogy ki fizesse a klímavédelem költségeit. 

Varga Judit hangsúlyozta, a kormány válasza egyenes: fizessenek a nagy szennyező multicégek és országok.

 Ezzel szemben  – mutatott rá  – a baloldal brüsszeli utasításra a lakossággal fizettetné meg a költségeket, ezzel veszélybe sodorva a rezsicsökkentés eredményeit.

– Ne hagyjuk szó nélkül! – húzta alá. 

A konzultációt ITT töltheti ki!

Borítókép:Varga Judit (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.