időjárás 15°C Eliza, Eszter 2022. május 24.
logo

Kocsis Máté: Új elemmel bővült a mélyen tisztelt főpolgármester úr arcátlan válaszainak tárháza

Forrás: origo.hu
2021.11.16. 23:26 2021.11.17. 06:17
Kocsis Máté: Új elemmel bővült a mélyen tisztelt főpolgármester úr arcátlan válaszainak tárháza

Új elemmel bővült a mélyen tisztelt főpolgármester úr arcátlan válaszainak tárháza: Karácsony Gergely nem indít vizsgálatot a Városháza-ügyben, mert azt "NEM HISZI EL", amit a hangfelvételeken hall – írja Kocsis Máté közösségi oldalán publikált bejegyzése alapján az Origo.

A Fidesz frakcióvezetője azt írta a Facebookon, hogy 

Nem hiszi el, értik? Na, de kit érdekel, hogy ő mit hisz el vagy mit nem. Szerződések, hangfelvételek, egészen konkrét állítások láttak napvilágot az eladásról, a parkról, közbeszerzésekről és jutalékrendszerről. És persze megint mi a válasza: az áldozatpóz. Elképesztően hamis alak.

Most nekem a Gordon azt mondta…

Újabb hangfelvétel: Gansperger Gyula baloldali üzletember részletesen ismertette a fővárosi korrupciós modell működését.

Újabb videóval jelentkezett kedd reggel a Városháza-gate-ben igencsak jól tájékozott Anonymus. Az Origóhoz eljuttatott október 6-ai beszélgetésből a fővárosi önkormányzat körül működő korrupciós hálózat, vagyis a „jutalékos rendszer" működése ismerhető meg. 

A jól behatárolt személyi kör gyakorlatilag mindenható a fővárosi ingatlaneladási ügyek terén. a szálak a táskás embertől Karácsony Gergely főpolgármesteren át egészen Bajnai Gordon volt kormányfőig érnek.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: Havran Zoltán)