Kövér László irracionálisnak nevezte a 2006 után történt politikai eseményeket

Gyurcsány Ferenc akkor nemcsak Magyarországot tette tönkre, hanem a baloldalt is abban a formájában, amiben addig létezett.

Forrás: HÍRTV.HU2021. 11. 13. 22:54
Forrás: HÍR TV
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Irracionálisnak nevezte a 2006 után történt politikai eseményeket az Országgyűlés elnöke a Polgári Mulatóban rendezett beszélgetésen.

Kövér László emlékeztetett: Gyurcsány Ferenc akkor nemcsak Magyarországot tette véglegesen tönkre, hanem a baloldalt is abban a formájában, amiben addig létezett. 

Hozzátette: a bukott miniszterelnök erkölcsileg és ideológiailag is olyan mélyen érintően dúlta fel saját pártját, hogy ésszerű magyarázat nincsen arra, miért lett most újra ő a baloldal vezére - olvasható a Hírtv.hu cikkében.

Borítókép: Kövér László (Fotó: Hír TV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.