„Márki-Zay a baloldal kottájából játszik”

Schanda Tamás államtitkár elmondta, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje támogatja Brüsszel energiaügyi terveit.

Magyar Nemzet
2021. 11. 30. 11:07
SCHANDA Tams Jnos
Az Országgyűlés plenáris ülése Fotó: Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Pest megye egyes számú, Érd-központú egyéni választókörzetében félelemmel tölti el az embereket a baloldal jelenlegi ténykedése 

– rögzítette Aradszki András, a KDNP országgyűlési képviselője a parlamentben. Hozzátette: azokon a településeken, ahol a baloldal hatalomra kerül, már megtapasztalható a 2010 előtti világ tevékenysége, így Budapesten és Érden is.

– Kövesdi Péter, a Népszava korábbi munkatársa a baloldal önkormányzat részére egy pártsajtót szervezett a helyiek adóforintjaiból, ahol legutóbb azt ecsetelték, miért rossz a rezsicsökkentés, de korábban az LMBTQ-propagandának is teret engedtek 

– hívta fel a figyelmet a kormánypárti politikus.

Aradszki rámutatott arra, hogy az előválasztásra készülve a Kövesdi vezette Érdi Médiacentrum megkereste az induló pártokat és hetvenszázalékos kedvezményt ajánlottak a hirdetések árából.

– Mindez felveti a tiltott pártfinanszírozás gyanúját 

– közölte a kereszténydemokrata politikus.

– Amikor a baloldal a vesztét érzi, őrült álhírgyártásba és kíméletlen hazugságba kezdenek. Ennek az egyik leggusztustalanabb formája az volt, amikor Aradszki András az életéért küzdött, a balliberálisok pedig azt kérték számon, hogy a képviselő miért nem nyilatkozik aktuális ügyekben 

– hívta fel a figyelmet Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára.

A politikus felhívta a figyelmet arra, hogy Érden Bősz Anettnek – aki a Demokratikus Koalíció parlamenti frakciójának a tagja – a férje, Csőzik László a polgármester, aki blokkolja a fejlesztéseket. 

Emellett Schanda szólt arról is, hogy a baloldal megszüntetné a rezsicsökkentést, és emlékeztetett, hogy Márki-Zay Péter, a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje trágyával etetett gombáknak nevezte azokat, akik támogatják a rezsicsökkentést és ellenzik a migrációt.

– Márki-Zay cinikusan azt mondja, hogy az emberek használjanak kevesebb áramot, vizet és gázt 

– tette hozzá.

Az államtitkár kiemelte, hogy Hódmezővásárhely polgármestere támogatja Brüsszel energiaügyi terveit, amivel egekbe emelkednének a rezsiköltségek, továbbá nem lát szükségesnek semmilyen szociális komponenst a benzinár kapcsán. Végül Schanda figyelmeztetett, hogy Márki-Zay a migráció kérdésében is a baloldal kottájából játszik.

Borítókép: Schanda Tamás (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.