Szebeni István nem hagyhatta szó nélkül Wahorn pedofilmentegetését

Indulatos videóban hívta fel mindenki figyelmét a pedofília elleni harc fontosságára Szebeni István, aki élesen nekiment Wahorn András nyilatkozatának is.

Forrás: TÉNYEK.HU2021. 11. 11. 20:14
Forrás: Szebeni István Facebook oldala
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Betelt a pohár Szebeni Istvánnál, aki úgy érezte, kénytelen felszólalni a pedofília ellen. A Tények műsorvezetője Wahorn András megbotránkoztató nyilatkozata után adott hangot a gyermekek szexuális kizsákmányolásával kapcsolatos nézeteinek.

A festőművész múlt heti megnyilvánulása hatalmas port kavart, amely mellett senki sem tudott elmenni szó nélkül, ugyanis Wahorn András szerint,

ha belenyúlnak egy nyolcéves kislány bugyijába, akkor az egy kellemes érzést okoz a gyermeknek.

Szerencsére a legtöbb ember, köztük Szebeni István szerint is ez szexuális erőszaknak minősül, hiszen a gyerek ilyen fiatalon még nem értheti, hogy pontosan mi történik

– olvasható a Tények.hu cikkében.

A műsorvezető a közösségi oldalán megosztott videójában felkért mindenkit arra, hogy csatlakozzanak hozzá a pedofília elleni harcban.

Mi, felnőttek tehetünk azért, hogy a gyerekeink egészségesek legyenek. Elég abból, hogy bizonyos beteg emberek úgy gondolják, hogy azt csinálhatnak a gyerekekkel, amit akarnak... hát nem! Elég volt

- mondta feldúltan Szebeni István a videójában.

Borítókép: Szebeni István Facebook-oldala

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.