időjárás 25°C Evelin, Fülöp 2022. május 26.
logo
Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese elmondta, hogy megálljt kell parancsolni az LMBTQ-tartalmaknak

A Fidesz szerint az LMBTQ-lobbi minden eszközzel gyermekeinket befolyásolná

Magyar Nemzet
Forrás: MTI
2021.12.04. 11:49 2021.12.04. 11:50
A Fidesz szerint az LMBTQ-lobbi minden eszközzel gyermekeinket befolyásolná

– Az LMBTQ-lobbi minden eszközt bevet azért, hogy gyermekeinket befolyásolja 

– jelentette ki Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese az MTI-hez szombaton eljuttatott videónyilatkozatában.

A kormánypárti politikus a videóban azt mondta, hogy a legnagyobb rajzfilmszolgáltatók, amelyek már négyéves kortól képesek megszólítani a gyerekeket, kivétel nélkül adásra tűztek érzékenyítő és a nemük megváltoztatását népszerűsítő tartalmakat.

– A Disney már transznemű szereplőket is feltüntetett a gyermekeknek szánt meséiben, a Nickelodeon óvodásoknak szóló csatornája pedig az LMBTQ-zászlóval ismerteti meg a gyermekeket. Ráadásul a Magyarországon is ismert gyerekcsatorna, a Cartoon Network, ahogy a Nickelodeon is, gyermekeknek szóló tartalmakkal készült az idei Pride-ra 

– rögzítette Böröcz.

– Nem engedhetjük, hogy gyermekeink ártatlan kíváncsisága ilyen manipulációnak legyen kitéve. Megálljt kell parancsolni a gyermekek befolyásolását célzó médiatartalmaknak – tette hozzá. 

A Fidesz képviselője kiemelte, éppen ezért kérdeznek rá a népszavazáson arra, hogy támogatja-e ön, kiskorú gyermekeknek a neme megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg.

– Mondjunk tehát együtt nemet a népszavazáson arra, hogy kiskorú gyermekeink számára nemük megváltoztatását bemutató médiatartalmak jelenhessenek meg – biztatott a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

Borítókép: Illusztráció (Mirkó István)