A Fidesz szerint az LMBTQ-lobbi minden eszközzel gyermekeinket befolyásolná

Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese elmondta, hogy megálljt kell parancsolni az LMBTQ-tartalmaknak.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 12. 04. 11:49
null
20201015 MN Budapest Meseország mindenkié című könyv illusztrációk Magyar Nemzet fotó:Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az LMBTQ-lobbi minden eszközt bevet azért, hogy gyermekeinket befolyásolja 

– jelentette ki Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese az MTI-hez szombaton eljuttatott videónyilatkozatában.

A kormánypárti politikus a videóban azt mondta, hogy a legnagyobb rajzfilmszolgáltatók, amelyek már négyéves kortól képesek megszólítani a gyerekeket, kivétel nélkül adásra tűztek érzékenyítő és a nemük megváltoztatását népszerűsítő tartalmakat.

– A Disney már transznemű szereplőket is feltüntetett a gyermekeknek szánt meséiben, a Nickelodeon óvodásoknak szóló csatornája pedig az LMBTQ-zászlóval ismerteti meg a gyermekeket. Ráadásul a Magyarországon is ismert gyerekcsatorna, a Cartoon Network, ahogy a Nickelodeon is, gyermekeknek szóló tartalmakkal készült az idei Pride-ra 

– rögzítette Böröcz.

– Nem engedhetjük, hogy gyermekeink ártatlan kíváncsisága ilyen manipulációnak legyen kitéve. Megálljt kell parancsolni a gyermekek befolyásolását célzó médiatartalmaknak – tette hozzá. 

A Fidesz képviselője kiemelte, éppen ezért kérdeznek rá a népszavazáson arra, hogy támogatja-e ön, kiskorú gyermekeknek a neme megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg.

– Mondjunk tehát együtt nemet a népszavazáson arra, hogy kiskorú gyermekeink számára nemük megváltoztatását bemutató médiatartalmak jelenhessenek meg – biztatott a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

Borítókép: Illusztráció (Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.