Megvédenék a miskolci gyermekeket a szexuális propagandától

A borsodi megyeszékhelyen arra számítanak, hogy a baloldal minden eszközt bevet a gyermekvédelmi népszavazás ellen.

2021. 12. 13. 10:56
Kiss János Miskolc Forrás: Fidesz Miskolc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A gyermekvédelmi népszavazás, amelyről november 30-án döntött a magyar Országgyűlés, arról szól, hogy a kiskorú gyermekeket, ideértve természetesen a 15 ezer miskolci gyermeket is, meg kell védeni minden szexuális propagandától – erről beszélt hétfőn reggel sajtótájékoztatón a miskolctapolcai fürdő és környezete fejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztos.

Kiss János kiemelte: tekintettel arra, hogy a magyar jogrend szerint az érvényes és eredményes népszavazáson hozott döntés az Országgyűlésre nézve jogilag kötelező, a referendum a legmagasabb szintű jogi védelemmel tudja biztosítani azt, hogy a kiskorú gyermekek biztonságban legyenek. 

Amennyiben a népszavazás tehát érvényes és eredményes lesz, akkor a kiskorú gyermekeket a szülő beleegyezése nélkül a köznevelési intézményben nem lehet semmilyen szexuális propagandával befolyásolni, és nem lehet nekik a nemátalakító kezeléseket népszerűsíteni a médiában sem.

Kiss János kiemelte: arra készülnek, hogy a baloldal és Brüsszel támadni fogja a népszavazást.

– A baloldal és Brüsszel támadásait LMBTQ-szervezetek fogják vezetni, akik radikális baloldali szemlélettel rendelkeznek. Előre látható, hogy azzal fognak vádaskodni, hogy a népszavazás sérti az LMBTQ-szervezetek jogait, és azt fogják állítani, hogy az LMBTQ-propaganda nem káros a magyar gyermekekre nézve. Brüsszel annyira fontosnak tartja az LMBTQ-érdekek kiszolgálását, hogy gazdasági nyomást is helyez Magyarországra, és visszatartja a hazánknak járó pénzeket – fogalmazott Kiss János.

Hozzátette: ezzel szemben a Fidesz–KDNP azt a véleményt képviseli, hogy ne Brüsszel, ne a baloldal és ne az LMBTQ-szervezetek, hanem a gyermekek szülei döntsék el, mi jó a magyar gyermekeknek és mi nem az.

A miniszteri biztos hangsúlyozta: a baloldal ellenzi a referendumot, ezért a népszavazást álnépszavazásnak, a problémát pedig álproblémának nevezik.

– Ez azonban ez nem igaz, mert a világban tapasztalható jelenlegi folyamatok éppen azt mutatják, hogy az LMBTQ-propaganda világszerte egyre erősebben irányul a gyermekek felé, és ezt időben meg kell állítani. Elég csak Belgium példáját említeni, ahol már 14 éves kortól szülői beleegyezés nélkül lehet nemátalakító műtéteket végezni – mutatott rá Kiss János.

A politikus a kiskorú gyermekek jogi védelme és biztonsága érdekében arra biztat minden felelős magyar állampolgárt, szülőt és nagyszülőt,  hogy vegyen részt a népszavazáson, és támogassa a kormány javaslatait. Mint mondta, nem szabad beengedni az LMBTQ–propagandát az iskolákba, óvodákba és a médiába.

Borítókép: Kiss János (Forrás: Fidesz Miskolc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.