Rátóti Zoltán lehet az SZFE rektora

Az egyetem tájékoztatása szerint a rektori pozícióra a megadott határidőig egy pályázó adta be jelentkezését.

Magyar Nemzet
Forrás: szfe.hu2021. 12. 23. 10:45
Nemzeti Színház/Eöri Szabó Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Színház- és Filmművészeti Egyetem rektori pozíciójára kiírt pályázatra a megadott határidőig egy pályázó adta be jelentkezését Rátóti Zoltán személyében 

olvasható az egyetem honlapján.

Mint írják, az egyetem szenátusa a megadott feltételeknek megfelelően meghallgatja a pályázót, értékeli a pályamunkáját és javaslatot tesz a fenntartó Színház- és Filmművészetért Alapítvány kuratóriumának, amely testület 2022. január 18-ig hozza meg döntését.

Ahogy arra emlékeztetnek, az SZFE teljes megújításának részeként jelentős technikai és infrastrukturális fejlesztések valósultak meg az elmúlt évben, aminek köszönhetően végre európai szintű körülmények között készülhetnek hallgatók a pályájukra. A megújulás eredményeit az idei felvételi eljárásban mutatott sokszoros túljelentkezés is visszaigazolta. Az új rektor megválasztásával szimbolikusan is lezárul az intézmény modellváltásának folyamata.

Borítókép: Rátóti Zoltán (Fotó: Nemzeti Színház/Eöri Szabó Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.