Az elmúlt 32 év legdurvább politikai kampánya előtt állunk

„Az a különbség a nyugati mainstream és a sajátos magyar politika között, hogy az utóbbi a valóságból indul ki és a magyar emberek valódi problémáit igyekszik orvosolni” – fogalmazott Hollik István Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsorában. A legutóbbi adásban a Fidesz kommunikációs igazgatója, országgyűlési képviselő és Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója voltak Czirják Imre szerkesztő-műsorvezető vendégei, ahol szó esett az április 3-i választás jelentőségéről, a jóléti kormányzati lépéseket ért támadásokról, valamint arról, miért kulcsfontosságú az LMBTQ-propaganda megfékezése.

Forrás: KARC FM2022. 01. 20. 14:01
2021.10.23. Budapest Egységben a szabad Magyarországért! Október 23-i ellenzéki gyűlés Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost képen: Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője, Márki-Zay Péter az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, Jakab Péter, a Jobbik elnöke, Karácsony Gergely főpolgármester Fotó: Máté Krisztián
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az április 3-i országgyűlési választás tétjét illetően Szánthó Miklós úgy fogalmazott: „Magyarország eddigi történetére a mintamásoló habitus volt jellemző. Ezzel szemben az elmúlt 12 év arról szólt, hogy igenis meg kell próbálnunk a nyugati, liberális fősodorral szemben kormányozni”. A Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta, hogy 

áprilisban a múlt és a jövő közt kell választanunk, a baloldal és annak valódi vezetője, Gyurcsány Ferenc ugyanis a múltat képviseli. 

„Én abban látom az áprilisi választás jelentőségét, hogy egy olyan kormányzást választanak az emberek, amelyik minden emberi gyarlóság mellett a lehetséges utak legjobbikán jár és a magyar emberek érdekét helyezi első helyre, vagy egy olyan szivárványkoalíciót, mely számára a magyar érdek mindig másodlagos lesz” – tette hozzá Szánthó Miklós.

Az ellenzéknek az emberek életét megkönnyítő kormányzati lépéseket folytonosan támadó testtartására reagálva Hollik István úgy nyilatkozott, 

tiszteljük meg annyival a magyar embereket, hogy nem fosztjuk meg őket attól, ami az ő érdekeiket szolgálja.

 Az elkövetkező kampányidőszak hangulatát Szánthó Miklós úgy jellemezte: „minden bizonnyal az elmúlt 32 év legdurvább politikai kampánya előtt állunk”. Azonban „ha a választópolgárok bizalmat szavaznak nekünk, akkor ezt a mintateremtő politikát fogjuk tovább vinni, aminek a középpontjában az Isten, haza, család hármas egysége áll” – hangsúlyozta Hollik István.

Az Alapjogokért Központ Bolond lyukból rovata arról számolt be, hogy egy floridai diák szülei pert indítottak a helyi iskolakörzet ellen, mert az iskola tisztégviselői a szülők beleegyezése és értesítése nélkül vitatták meg kislányukkal nemi identitását. 

A központ igazgatója szerint ez egy régi kommunista trükk, hiszen „ők azt vallották, hogy a nemes ideológiai elvek megvalósítása érdekében mentálisan át kell programozni a gyerekeket, ehhez pedig a szülő és a gyermek szembeállítása szükséges”. Hollik István kiemelte: „a liberálisok valójában nem demokraták, ugyanis nem kérdezik meg a szülőket, hogy egyetértenek-e a gyermekeiket érintő LMBTQ-propaganda térnyerésével. Mi meg fogjuk ezt tenni a gyermekvédelmi népszavazással, mely egy jogi védelem lesz, hogy azokkal a problémákkal, amelyekkel a nyugat-európai társadalmak szembesülnek, nekünk ne kelljen”.

A január 18-i adást itt hallgathatják meg:

Borítókép: Ellenzéki összefogás (Fotó: Máté Krisztián)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.