időjárás 19°C Konstantin 2022. május 21.
logo

Csak addig marad a rezsicsökkentés, ameddig Orbán Viktor kormányoz + videó

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook
2022.01.18. 10:18 2022.01.18. 10:28
Csak addig marad a rezsicsökkentés, ameddig Orbán Viktor kormányoz + videó

– Magyarországon csak addig marad a rezsicsökkentés, ameddig Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP kormányoz, a baloldal viszont el akarja törölni azt

 – hívta fel a figyelmet a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a közösségi oldalára feltöltött videóüzenetében. 

Németh Szilárd szerint Márki-Zay Péter, a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje is elkotyogta, hogy ő bizony rászabadítaná a magyar családokra és nyugdíjasokra a világpiaci árakat, mert szerinte a rezsicsökkentés ostobaság. Sőt cinikus módon azt üzeni a magyar embereknek, ha kevesebbet akarnak fizetni, akkor világítsanak és fürödjenek kevesebbet, és a fűtést is csavarják le a téli hónapokban – idézte fel a Fidesz alelnöke. 

Németh Szilárd ugyanakkor hangsúlyozta, hogy ami a baloldalnak ostobaság, az a családoknak évente átlagosan 386 ezer forint megtakarítást jelent. A magyar lakosság összes eddigi megtakarítása pedig már eléri a 2200 milliárd forintot 

– rögzítette az államtitkár. Szavai szerint  a 2014-es és 2018-as választásokon összefogtunk és kivédtük ezeket a támadásokat, idén április 3-án pedig arról kell dönteni, hogy megvédjük-e tőlük a rezsicsökkentés eredményeit, vagy hagyjuk, hogy Gyurcsányék ismét brutálisan magas rezsiáremeléseket nyomjanak le a torkunkon – fogalmazott a Fidesz alelnöke. 

Borítókép: Németh Szilárd (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)