Csak addig marad a rezsicsökkentés, ameddig Orbán Viktor kormányoz + videó

Németh Szilárd hangsúlyozta: ne legyen kétségünk, hogy a baloldal ismét teljesen elszabadítaná a rezsiárakat.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2022. 01. 18. 10:18
NMETH Szilrd
Nagyszalonta, 2021. szeptember 14. Nmeth Szilrd, a Honvdelmi Minisztrium parlamenti llamtitkra beszdet mond a feljtott hsi parcella tadsn a partiumi Nagyszalonta temetjben 2021. szeptember 14-n. MTI/Czegldi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Magyarországon csak addig marad a rezsicsökkentés, ameddig Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP kormányoz, a baloldal viszont el akarja törölni azt

 – hívta fel a figyelmet a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a közösségi oldalára feltöltött videóüzenetében. 

Németh Szilárd szerint Márki-Zay Péter, a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje is elkotyogta, hogy ő bizony rászabadítaná a magyar családokra és nyugdíjasokra a világpiaci árakat, mert szerinte a rezsicsökkentés ostobaság. Sőt cinikus módon azt üzeni a magyar embereknek, ha kevesebbet akarnak fizetni, akkor világítsanak és fürödjenek kevesebbet, és a fűtést is csavarják le a téli hónapokban – idézte fel a Fidesz alelnöke. 

Németh Szilárd ugyanakkor hangsúlyozta, hogy ami a baloldalnak ostobaság, az a családoknak évente átlagosan 386 ezer forint megtakarítást jelent. A magyar lakosság összes eddigi megtakarítása pedig már eléri a 2200 milliárd forintot 

– rögzítette az államtitkár. Szavai szerint  a 2014-es és 2018-as választásokon összefogtunk és kivédtük ezeket a támadásokat, idén április 3-án pedig arról kell dönteni, hogy megvédjük-e tőlük a rezsicsökkentés eredményeit, vagy hagyjuk, hogy Gyurcsányék ismét brutálisan magas rezsiáremeléseket nyomjanak le a torkunkon – fogalmazott a Fidesz alelnöke. 

Borítókép: Németh Szilárd (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.